Valeriu Zgonea, la un concert rock în timpul unei vizite oficiale la Viena

Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor din Parlamentul României, a participat, vineri, la un concert susţinut de formaţia rock Bon Jovi, pe Hipodromul din Viena, în zilele în care avea programată o vizită de lucru în Austria.

Zgonea a fost însoţit de soţia sa şi de garda de corp şi a luat loc în tribuna oficială a Hipodromului Krieau, la concertul susţinut de grupul american Bon Jovi şi la care au asistat aproximativ 55.000 de spectatori. Preţul unui bilet în tribuna în care s-a aflat şi preşedintele Camerei Deputaţilor a costat 70 de euro, dar nu se ştie dacă Zgonea a achitat contravaloarea celor trei bilete din propriul buzunar, sau a fost vorba de o sponsorizare venită din partea gazdelor austriece.

Preşedintele Camerei Deputaţilor s-a aflat la Viena, în vizită oficială de două zile (16 şi 17 mai 2013), perioadă în care a avut timp să se întâlnească şi cu Barbare Prammer, preşedintele Consiliului Naţional al Parlamentului austriac (camera inferioară a legislativului). Zgonea precizează pe pagina sa de Facebook că s-a aflat la Viena în cele două zile şi că discuţiile cu oficialii austrieci s-au purtat în baza unui parteneriat economic special pe care România îl are cu Austria, dar nu spune nimic de concertul de muzică rock, ce s-a nimerit a se desfăşura chiar în perioada vizitei sale de lucru la Viena.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sergiu Miat 307 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.