Adolescent dispărut în mare, căutat de scafandri

Un adolescent în vârstă de 15 ani este căutat de pompieri şi scafandri după ce a dispărut în mare, în zona Vadu, iar bunicul său, în vârstă de 66 de ani, care a intrat şi el în apă şi a fost la un pas să se înece a fost salvat, fiind transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, echipele de intervenţie au fost solicitate să intervină sâmbătă după-amiază în zona Vadu, acolo unde un adolescent în vârstă de 15 ani a dispărut în mare. La faţa locului s-au deplasat o ambarcaţiune cu echipaj mixt, format din ISU şi Garda de Coastă şi scafandrii, începând căutările.

Un bărbat în vârstă de 66 de ani a fost salvat în aceeaşi zonă, tot sâmbătă după-amiază. El a intrat în apă şi a fost la un pas să se înece, fiind salvat. Bărbatul a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Bărbatul este bunicul adolescentului dispărut, ei fiind din Piatra Neamţ.

Plaja de la Vadu nu are destinaţie turistică şi nici serviciu de salvamar.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.