Andrei Hrebenciuc, la ÎCCJ

Marţi are loc un nou termen în dosarul retrocedărilor de pădure, Înalta Curte de Casație și Justiție urmând să decidă dacă dă curs cererii lui Andrei Hrebenciuc privind procedura simplificată, potrivit B1 TV.

Au fost trimiși în judecată în acest dosar Viorel Hrebenciuc și fiul său, Andrei Hrebenciuc, fostul deputat Ioan Adam, senatorul Tudor Chiuariu şi alte 13 persoane.

Andrei Grebenciuc și Tudor Chiuariu s-au prezentat marți la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Andrei Hrebenciuc a cerut să fie aplicată în cazul său procedura simplificată, după ce și-a recunoscut faptele de care este acuzat.

Viorel Hrebenciuc este şi el cercetat în dosarul retrocedărilor ilegale alături de fiul său, amândoi fiind plasați în arest la domiciliu.

Potrivit procurorilor, fostul deputat ar fi făcut presiuni la conducerea Romsilva, pentru ca Paltin Sturdza să intre în posesia a 43.000 de hectare de păduri.

Viorel Hrebenciuc ar fi urmat să primească 12.000 de hectare de teren forestier.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.