Belgia, afectată de inundații

Furtuni violente au afectat o mare parte din teritoriul Belgiei provocând inundații, scrie Agerpres, care citează AFP.

Șase cursuri de apă din Flandra au atins nivelul de alertă marți seara, iar în regiunea Hainaut, mai multe cursuri de apă au atins pragul de alertă de inundație.

De asemeena, autostrada spre Lille (Franța), între Tournai și Bruxelles, a fost închisă din cauza intemperiilor.

Din cauza drumurilor inundate, poliția federală a sfătuit conducătorii auto să evite circulația în unele regiuni din provincia Luxembourg, din sudul țării.

La Bruxelles, o stație de metrou, parțial inundată, a fost închisă fără însă ca circulația trenurilor să fie perturbată, iar pe aeroportul din capitala belgiană, descărcările electrice au întrerupt unele activități la sol pe parcursul furtunii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Constantin Dutu 1806 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.