Cătălin Ivan: Dragnea, o văduvă neagră

Europarlamentarul Cătălin Ivan a comentat criza politică din PSD, criticându-l pe liderul partidulului, Liviu Dragnea.

Ivan a repus pe tapet cazul fostului premier Sorin Grindeanu, în contextul în care actualul prim-ministru, Mihai Tudose, ar trece printr-o situație similară.

”Dragnea este o văduvă neagră. Se îndrăgosteşte de fiecare premier, apoi îi omoară. PSD este într-un blocaj. Dragnea îi prezintă în partid la început pe fiecare ca fiind cel mai bun pentru funcţia de premier, apoi vrea să scape de ei”, a precizat Cătălin Ivan, potrivit Digi24.

Europarlamentarul PSD susține că Mihai Tudose, fiind cel responsabil de numirea miniștrilor, are acum tot dreptul să îi înlăture din guvern pe cei cu probleme penale.

Ivan reamintește problemele penale ale președintelui Dragnea și despre legăturile acestuia cu controversată firmă Tel Drum.

”Am înţeles că pe Liviu Dragnea nu-l interesează viitorul partidului, nici al ţării, ci doar să fie câteva zile în plus liber, iar Tel Drum să mai ia nişte contracte. Dar nu este necesar să ne facem de râs în Europa”, a conchis Ivan.

La ședința PSD de marți, care a durat aproape 3 ore, premierul Mihai Tudose a mers cu o listă de miniștri remaniabili, după ce a declarat luni seara că va exista o remaniere și este vorba de trei portofolii.

Premierul Mihai Tudose a contestat, luni seara, la Antena 3, cifrele prezentate într-un sondaj care ar fi fost comandat de către PSD referitor la încrederea de care se bucură miniştrii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.