×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 14 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Vineri, 18 august 2017, 09:54
EUR (€)
+0.0079 ↗
4.5816 RON
USD ($)
+0.0111 ↗
3.9104 RON
• • •
Lovitură de teatru la Finanţele Publice din Sibiu
Cum arată taxele plătite de Klaus Iohannis pe celebrele meditaţii?

La solicitarea lui Varujan Vosganian, făcută în Parlament şi în faţa camerelor de luat vederi, o echipă de la ANAF s-a deplasat la Sibiu.

Scopul deplasării a fost pentru a verifica situaţia taxelor plătite de contribuabilii Klaus Werner Iohannis şi Carmen Iohannis pentru meditaţiile acordate elevilor. Reamintim că în campania electorală, întrebat asupra surselor de venit din care şi-a cumpărat cele 6 case, Klaus Werner Iohannis a declarat că banii pentru primele case i-a cîştigat din meditaţii. Conform surselor noastre, controlul efectuat la Direcţia Fiscală a Muncipiului Sibiu în fişele fiscale ale lui Klaus Werner Iohannis şi ale doamnei Carmen Iohannis nu indică pentru perioada 1990-2017 nici o taxă achitată de aceştia pentru un asemenea venit.

Absenţa taxelor din fişa fiscală a familiei Iohannis pentru sumele încasate din meditaţiile acordate de-a lungul anilor a stîrnit o adevărată panică printre funcţionari. Aceştia nu ştiu cum să comunice presei şi politicienilor că impozitele pentru sumele încasate din meditaţii pur şi simplu nu există.

Cornel NistorescuPublicat Luni, 30 ianuarie 2017
40816
 | 99
 | 127
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Mia
+1
Hai ,sa fim seriosi:cati elevi mai fac meditatii la fizica,in ultimul timp?Pentru ce?_Pentru bacalaureat?Sunt numarati pe degete cei care aleg obiectul "fizica"in ultimii ani.....Asta in toata tara...Depinde de specialitatea pe care ai urmat_o... _pentru facultate?Elevii isi aleg un profesor universitar,care stie ce se cere la facultate...Si,mai ales,unul bun,care stie sa explice,sa comunice....Asta vorbeste atat de rar si sacadat,ca trece ora.....Nu spune mai nimic....Voi l_ati alege pentru copiii vostri? Cunosc atatia profesori eminenti,care au facut mereu meditatii ,dar nici unul nu a reusit sa se imbogateasca...Atat cat sa mai acopere o gaura,sa plateasca o rata la un imprumut neperformant...
Publicat Sâmbătă, 11 februarie 2017
+Răspunde
Jenica
0
A fost un control? Parca ANAF a spus ca nu a facut unul.
Publicat Duminică, 05 februarie 2017
+Răspunde
SOBOLANU
-6
BUNA SEARA MAESTRE ACELASI SOBOLAN PENSIONAR SCARBIT DE CEEA CE SE INTAMPLA IN TARA IN LOC SA NE OCUPAM DE ECONOMIE !!!!!!!!!!
Publicat Marţi, 31 ianuarie 2017
+Răspunde
Gmbplay
-3
Ai luat teapa auzi ce spune Anaf-ul.
Publicat Marţi, 31 ianuarie 2017
+Răspunde
GHINION
+7
La puscarie cei care sunt corupti ,hoti ,penali,evazionisti
Publicat Marţi, 31 ianuarie 2017
+Răspunde
Nick
+10
"Conform surselor noastre, controlul efectuat la Direcţia Fiscală a Muncipiului Sibiu în fişele fiscale ale lui Klaus Werner Iohannis şi ale doamnei Carmen Iohannis nu indică pentru perioada 1990-2017 nici o taxă achitată de aceştia pentru un asemenea venit." „Potrivit preşedintelui ANAF, domnul Bogdan-Nicolae Stan, la nivelul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Braşov (pe raza căreia se află Administratia Judeţeană a Finanţelor Publice Sibiu) nu a avut loc niciun fel de control pe aceasta temă“ Care surse? Oamenii lui Coldea, aia responsabili cu diversiunile? Cineva a intins o cursa si d-voastra ati cazut in ea d-le Nistorescu. Chiar ati crezut ca exista vreo institutie in statul de drept romanesc care sa verifice intr-un fel familia prezidentiala (oricare ar fi ea)? Care presedinte in functie sau fost presedinte este, a fost egal vreodata cu poporenii in fata legii?
Publicat Marţi, 31 ianuarie 2017
+Răspunde
Io
+3
Cred ca-s cam multe greseli aici. 1. In nomenclator ar tb ca meditatiile sa fie inlocuite cu "scoala privata" si impozitata ca atare. 2. Ar tb o lege care sa interzica profesorilor ca acestia sa dea meditatii elevilor de la scoala unde preda. 3. Meditatiile exista pt ca scoala este proasta sau este prostita datorita meditatiilor.Deci cred ca scolile ar tbsa interzica profesorilor sa dea meditatii...
Publicat Marţi, 31 ianuarie 2017
+Răspunde
abaf
-12
ANAF a declarat azi ca nu s-a facut nici-o verificare a impozitelor lui Johannis. Asa ca Nistorescu minte.
Publicat Marţi, 31 ianuarie 2017
+Răspunde
Lacra
-18
Cati profesori au platit impozite pentru meditatiile date in acea perioada? Raspuns cert: niciunul. Atunci de ce EDITAT? Ca ne place sau ca suntem platiti!
Publicat Marţi, 31 ianuarie 2017
+Răspunde
mancurtul roman si cel moldovean @ Lacra
+14
probabil nici-unul. Dar doar unul a avut tupeul sa ajunga presedinte si sa se bata cu pumnul in piept ca el e corect si restul sunt penali, cu care nu discuta.In plus multi care au incasat chirii le-au inregistrat la fisc si au platit impozite. Profesorasul nostru nici la sumele din chirii n-a platit impozite. Deci a facut evaziune in forma continuata ca ultimul buticar fraier care s-a crezut patron sau ca un borfas de rand. Domnul al tau profesor - presedinte, probabil ramas aici din mare dragoste de Romania securista, caci din pacate in Germania au plecat toti germanii saturati sa fie filati de securitate, ar trebui sa stie ca din acest moment stirea ca el este evazionist cu sase case, se va rostogoli si in presa straina inclusiv in Germania, iar credibilitatea lui este in acest moment spre zero. Cine va suferi ? El nu ! Va suferi tot Romania. Cine mai are indoieli ca Johannis e mai rau decat Basescu se inseala. Securistul Basescu care avea un joc al lui de securist cu personalitate, n-a fortat Constitutia decat la imunitatea prezidentiala si la numirea prim -ministrului. Domnul KWJ mult mai temeinic, nemteste, ne arata pas cu pas cum poate incalca Constitutia si sa se opuna cu dusmanie majoritatii romanilor, facand jocuri oculte si periculoase. Cand apara serviciile cu atata inversunare isi apara trupa care l-a adus la putere si de care depinde el, ca sa ramana la putere, padurile sa fie taiate cu disperare, multinationalele sa fie stapane aici si alte astfel de beneficii pentru tine Lacra si urmasii tai. Cand URSS s-a destramat a fost miscarea perestroika, cand omul sovietic devenit un mankurt, s-a trezit si a vazut facand distinctie intre minciuna si adevar. Noi pe timpul comunismului eram doar fricosi nu mankurti sa nu ne dam seama ca adevarul nu vine de la securitate. Culmea ca acum copii nostrii au devenit mancurti si cred ca adevarul si dreptatea vine de la securistii si slugile lor ce nu au parasit niciodata puterea. La fel si-n R Moldova.
Publicat Marţi, 31 ianuarie 2017
+Răspunde
Amy
+23
Unul care face FALS in acte publice poate fi presedinte de tara? Doar in Romanistan.
Publicat Marţi, 31 ianuarie 2017
+Răspunde
Recomandate
Țara gîfîie, economia crește
Publicat acum 13 ore şi 40 minute
Simona Halep merge mai departe
Publicat acum 14 ore şi 7 minute
Propunere radicală a lui Pleşoianu
Publicat acum 19 ore şi 29 minute
Cum s-a dus o senatoare în Parlament
Publicat acum 21 ore şi 14 minute
Dezlănțuirea furtunii în America
Publicat acum 20 ore şi 48 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat acum 14 ore şi 38 minute