Grindeanu și Ponta, campanie pe Facebook împotriva lui Dragnea

Premierul Sorin Grindeanu îi cere din nou demisia președintelui PSD Liviu Dragnea, folosind o altă metodă de această dată. Grindeanu a postat pe Facebook, vineri, o fotografie cu hashtag #dragneademisia, pe fundal negru.

Ulterior, fostul premier Victor Ponta a distribuit fotografia, fără niciun alt comentariu.

Joi seară Grindeanu i-a cerut lui Dragnea să îşi asume criza politică, precizând că, după ce liderul PSD va demisiona, va demisiona şi el din funcţia de prim-ministru.

Premierul a vorbit despre responsabilitate și bărbăție politică, reamintindu-i președintelui PSD că a garantat pentru guvern în momentul învestirii, iar nemulțumirile sale față de executiv obligă la o demisie.

„Până luni îi cer lui Liviu Dragnea să se gândească să îşi asume responsabilitatea acestei crize. După ce Liviu Dragnea demisionează, demisionez şi eu.Varianta pe care mi-o doresc acum este ca Liviu Dragnea să-şi asume acest eşec şi să-şi dea demisia. În secunda doi voi face acelaşi lucru. Cred că asta este rezolvarea corectă şi să convoace congresul Partidului Social Democrat”, a spus Grindeanu, la Palatul Victoria.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.