Judecătorii au decis pentru a doua oară soarta lui Voiculescu

Curtea de Apel Bucureşti a respins, marţi, cererea lui Dan Voiculescu de anulare a pedepsei, astfel că omul de afaceri rămâne cu condamnarea de 10 ani de închisoare din dosarul ICA.

Decizia este definitivă și a fost luată de un complet de divergenţă alcătuit din judecătorii Dan Lupaşcu, Isabellle Tocan şi Corina Cornelia Dăescu.

La sfârșitul anului trecut, judecătorii Lupaşcu şi Tocan nu au putut să cadă de acord asupra unei decizii privind contestaţia, astfel că a fost format completul de trei pentru o hotărâre definitivă în acest caz. Dan Lupașcu a susținut atunci anularea pedepsei, iar celălalt judecător l-a vrut pe Voiculescu în continuare în pușcărie

În cazul în care ar fi fost admisă contestaţia lui Dan Voiculescu, judecătorii puteau decide eliberarea lui şi rejudecarea apelului din dosarul ICA.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.