La tribunal din cauza fotografiilor din luna de miere

O instanță din Italia a decis că o femeie trebuie să scoată de pe contul de Facebook fotografiile din luna de miere, după ce soțul acesteia a insistat că el nu și-a dat permisiunea de a le face publice, conform Daily Mail.

Potrivit sursei citate, în urma unei dispute conjugale, soțul i-a cerut femeii să scoată fotografiile de pe rețeaua de socializare și a dat-o în judecată pentru a o forța să le îndepărteze.

Fotografiile au fost făcute în urmă cu 10 ani în timp ce cuplul se afla în luna de miere și includ imagini în care cei doi se sărută și schimbă gesturi de tandrețe.

Instanța a decis că bărbatul are dreptate, deoarece femeia a încălcat dreptul la viață privată al soțului, iar acesta ar putea primi acum daune.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.