×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 24 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 21 septembrie 2017, 20:46
EUR (€)
-0.0002 ↘
4.5987 RON
USD ($)
+0.0318 ↗
3.8593 RON
• • •
Grindeanu, discuție "amicală" cu Dragnea
Marea împăcare după ce au pus țara pe jar

Liderul PSD Liviu Dragnea și fostul premier Sorin Grindeanu au îngropat securea războiului după automoțiunea de cenzură din iunie. Cei doi s-au întâlnit și au discutat "amical", potrivit lui Grindeanu.

”Da, am avut o discuție constructivă și, deopotrivă, amicală", a spus fostul premier într-un interviu pentru portalul stiripesurse.ro.

Chestionat dacă Dragnea l-a "iertat", Sorin Grindeanu a afirmat: "S-au spus foarte multe lucruri. Nu cred că a trecut cu totul peste ceea ce s-a petrecut, dar a arătat multă înțelegere. Mi-a vorbit despre tinerețe și despre tentații, despre loialitatea față de partid și despre datoria față de țară. Aș zice că mi-a vorbit părintește. Sper că ceea ce s-a întâmplat îmi va aduce un plus experienței politice, un plus pe care îmi doresc să-l folosesc în continuare în interiorul partidului.

Când doi oameni maturi care își doresc stabilitate pentru această țară stau din nou la aceeași masă, este clar că își doresc amândoi un partid puternic și nedivizat care să guverneze spre binele cetățenilor”.

Grindeanu a infirmat totodată la Antena 3 că i s-ar fi propus o funcţie de consul sau ambasador la Chişinău, așa cum s-a vehiculat în presă.

„Aseară am văzut la ştiri că eram ambasador, azi consul. Nu am discutat nicio secundă aceste lucruri", a spus Sorin Grindeanu, evitând să spună dacă s-a împăcat sau nu cu Liviu Dragnea.

„Asta e o chestiune, o s-o vedem în viitor. Cert este că a fost o discuţie cât se poate de constructivă şi benefică, zic eu, spre binele PSD”, a afirmat Grindeanu, întrebat dacă s-a împăcat cu liderul PSD.

Sociologul Marius Pieleanu a susținut, miercuri, că Sorin Grindeanu va primi o funcție de consul.

”Sorin Grindeanu va pleca consul. Din informațiile pe care eu le am, i se va face o propunere de consul, nu știu țara. Nu știu dacă e o înțelegere dintre Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu, e intenția conducerii partidului, de a i se oferi o funcție de consul. Miza pentru PSD e simplă: vorbim despre o organizație relativ puternică, cea de Timiș, care e aproape de Sorin Grindeanu, e vorba de un număr de deputați și senatori din Timiș care la o posibilă moțiune de cenzură ar fi putut vota împotriva Guvernului PSD. E vorba de un exercițiu de forță pe care-l face Liviu Dragnea cu succes, de a închide și această problemă internă, disfuncție a partidului, printr-o soluție elegantă” a spus Pieleanu, la Antena 3.

Ioana RaduPublicat Miercuri, 23 august 2017
3216
 | 3
 | 36
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Vidoque
0
Dragnea e marinimos, toata lumea stie asta, nu? Si iertator, bun ca cashul, parol! Iar Grindeanu e un tanar de viitor, cu proptele si valoare, asa ca e pakkakat sa se renunte la el. Totusi, cum ramane cu Ponta? O asemenea pramatie sa nu fie in carti? Nu e bine, domnule Dragnea, nu e bine!
Publicat Joi, 24 august 2017
+Răspunde
moser
0
au pus tara pa jar...io cred ca mai degraba pa butuci..dar nici d aia nu mai avem ..tre sa cumparam da la Viena..ca am pierdut Liceenta..cum au asteptat si militatb gasca asta sa ingenunche pa saracu roman si sa espolieze o tara ..si nu se vor oprin aici..daaa unde i bashescu bre b..a acceptat visita bla spit 9?? este un inceput de insanatosire..ca lenuta i in luna da mere te...
Publicat Joi, 24 august 2017
+Răspunde
@Csalas
+1
O atitudine si mai rezonabila ar fi sa nici nu-i bagam in seama...
Publicat Joi, 24 august 2017
+Răspunde
Bravo Sorine, treci pe la casa....
0
Cam asta-i "Adevaratul Grindeanu". Rien ne va plus.... De fapt, cam astia-s toti PSD-istii, moldoveni, ardeleni, regateni sau banateni. Pe scurt: Si cu sufletu-n Rai edit
Publicat Joi, 24 august 2017
+Răspunde
ilex @ Bravo Sorine, treci pe la casa....
+1
Grindeanu e oltean venit in Banat. Dar asta n-are importanta , important este ca te intrebi ce-l mai tine drept ca in mod cert coloana vertebrala n-are. D-aia nici nu l-a regretat nimeni : a pupat papucul lui Dragnea sa-l puna prim ministru, s-a agatat lamentabil de scaun si acum pupa iar papucul ca sa-l primeasca inapoi....e mai bun decat orice vomitiv daca ai mancat ceva stricat...
Publicat Joi, 24 august 2017
+Răspunde
Sotia pentru Sorin
0
Sorine, am schimbat cheia. Poate dormi in boschetii din Teleorman, ca acasa nu te mai primesc !...
Publicat Joi, 24 august 2017
+Răspunde
tepes34
0
Vlad Tepes Cred ca greseste Dragnea daca ii mai da posibilitatea trepadusului asta sa se intoarca in partid . Chiar scuza ptr mentinerea unei majoritati in parlament nu justifica compromiterea partidului cu indivizi fara nici o calitate innafara de ambitia de a parveni pe orice cale .Voturile romanilor nu au fost date ptr astfel de indivizi ci ptr speranta ca o majoritate poate schimba destinul tarii in bine . Stiti zicala ,, spunemi cu cine te insotesti , ca sa-ti spun cine esti ,,
Publicat Joi, 24 august 2017
+Răspunde
tigara lui Pieleanu
+3
Pieleanu. Prima piele a lui Pieleanu e de securist , aia de sociolog e mai la urma, din ''informatiile pe care le are...''
Publicat Joi, 24 august 2017
+Răspunde
Themis
+6
Ca la ușa PSD-ului sau a cortului după ce am sculat toată lumea cu cearta și înjurăturile noastre ne punem să vorbim ,,PRETENEȘTE". Așa ceva pot face numai indivizi care au baiuri mari în cromozomi de multe generații baiuri pe care le vor transmite mai departe pe multe generați .
Publicat Miercuri, 23 august 2017
+Răspunde
wow
+7
Va dati seama oameni buni ca cel mai de onoare PeSeDist a ajuns Ponta! Restul niste nevertebrate! Sorinel reprezentantul" Banatu-i Fruncea" e facut pres de mustaciosul de Teleorman!
Publicat Miercuri, 23 august 2017
+Răspunde
Daciana @ wow
0
Vedeti ? Eu v-am spus.... Au si plagiatorii demnitatea lor ! Sunt mandra de Viorel al meu !
Publicat Joi, 24 august 2017
+Răspunde
Nastratin
+2
Zoaie , gunoaie , lături !
Publicat Miercuri, 23 august 2017
+Răspunde
lili @ Nastratin
+2
PLUS!!!!
Publicat Miercuri, 23 august 2017
+Răspunde
Recomandate
UNJR şi AMR cer  CSM-ului să intervină
Publicat acum 8 ore şi 23 minute
Procurorul general: Este fără precedent
Publicat acum 8 ore şi 42 minute
Trump, discurs ieftin, stupid
Publicat acum 5 ore şi 21 minute
Băluţă se înfurie şi mai ia un chioşc
Publicat acum 7 ore şi un minut
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat Sâmbătă, 09 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Miercuri, 20 septembrie 2017
Ioan Buduca

Singurele forțe reale care se opun reformei Toader sunt cele care compun Sistemul: factorul intern (procurorii) și factorul extern (ambasadorii).

Ioan BuducaPublicat acum o oră şi 3 minute