Și-a incendiat mașina în apropierea CSM (Video)

Un bărbat şi-a dat foc maşinii în Bucureşti, pe Calea Plevnei, în apropiere de sediul CSM.

Conform informaţiilor oferite de poliţişti, bărbatul a făcut acest gest „ca formă de protest împotriva corupţiei”.

Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, a fost dus la Poliţie, pentru audieri. Mașina incendiată avea numere de Olt.

UPDATE Bărbatul este cercetat de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Potrivit unui comunicat al Poliției, vineri la prânz, prin sistemul 112, a fost sesizat un incendiu la un autoturism aflat pe Calea Plevnei, în dreptul numărului 168, sector 6.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, care au lichidat incendiul, precum și polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, care au demarat cercetări pentru a stabili cauzele și condițiile în care s-a produs acest eveniment.

De asemenea, au fost luate măsuri pentru restricționarea traficului rutier în zonă.

”Conducătorul autoturismului a fost condus pentru audieri la secția de poliție. În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”, se precizează în comunicatul citat.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.