Ordonanțele Olguței Vasilescu, prezentate de „cineva de la partid”

Ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, a anunțat, joi dimineaţă, la intrarea în sediul instituţiei unde a venit să-și preia funcția, că primele măsuri care vor fi luate sunt şapte ordonanţe de urgenţă ce vor fi prezentate de ”cineva de la partid”.

Astfel, întrebată de presă care va fi prima măsură pe care o va lua, Olguța Vasilescu a spus că sunt şapte ordonanţe de urgenţă ce vor fi prezentate de ”cineva de la partid”.

„Sunt șapte ordonanțe, o să le vedeți pentru că o să le prezinte cineva de la partid. (…) Știți că acum prioritatea zero este bugetul. Trebuie să dăm ordonanțele pentru creșterea pensiilor și a salariilor, după acestea va trebui să ne asigurăm că avem bani în buget și vom intra pe legea salarizării. (…) Sper să termin foarte repede cu formalitățile de predare-primire și după intru în pâine”, a afirmat noul ministru al Muncii.

Chestionată totodată dacă vor fi bani pentru măsurile ”populiste” din programul de guvernare, Vasilescu a replicat: ”Ce înseamnă măsuri populiste? Că populaţia trebuie să trăiască mai bine sunt măsuri populiste? Eu cred că o să vă convingeţi foarte curând că vom aplica acest program cu bună-credinţă şi nu se va întâmpla niciun dezastru în România”.

Lia Olguţa Vasilescu a fost aşteptată, joi, la minister, cu un buchet de trandafiri albi de către fostul ministru al Muncii Dragoș Pîslaru.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.