×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 8 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Luni, 26 iunie 2017, 20:11
EUR (€)
+0.0060 ↗
4.5733 RON
USD ($)
+0.0001 ↗
4.0906 RON
• • •
Bătălia pentru voturile la moțiunea de cenzură
Ponta, la grupul PSD

Deputatul Victor Ponta a venit duminică la Grupul PSD, afirmând că vrea să-și spună punctul de vedere în fața parlamentarilor social-democrați în contextul depunerii moțiunii de cenzură împotriva lui Sorin Grindeanu.

"Eu sunt membru al Grupului PSD, nu m-a exclus nimeni din Grupul PSD, sunt deputat PSD și am venit alături de colegii mei să îmi spun punctul de vedere", a spus Ponta înainte de a intra în sala grupului.

El a precizat că își va spune punctul de vedere în interiorul partidului.

"Cred că sunt obligat să spun ceea ce gândesc și o să spun că sper că PSD nu declanșează războiul nuclear împotriva PSD. Dar o să spun în interior. Întotdeauna există loc de dialog până în ultima secundă. Mă duc înăuntru să vorbesc cu colegii mei", a precizat Ponta, numit vineri secretar general al Guvernului.

Întrebat în legătură cu moțiunea de cenzură și faptul că numele său apare în textul documentului, Ponta a răspuns: "Împotriva mea și cu numele meu s-au făcut multe moțiuni de cenzură, dar este prima pe care o face PSD. În rest, sunt obișnuit cu moțiuni de cenzură cu numele meu. Au fost destule cred în 4 ani".

El a adăugat că această moțiune este o greșeală.

Publicat Duminică, 18 iunie 2017
847
 | 0
 | 7
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Fara aghiotantul Ghita
-2
Daca a venit fara aghiotantul Ghita de la cercetare-diversiune n-are nici o sansa.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
AURORA
-1
Ponta, dar tu nu esti PSD, esti cand PUNR, cand PRU, acum spune KIRIEAK , ca faci PRO ROMANIA, nume pe care eu l-as interzice , pt. ca nu faci ceva in NUMELE NOSTRU, al TARII, ci al tau. Asta a fost cumva TARGUL intre GHITA/ ROMANIA TV, cu SISTEMUL si PONTA PRO ROMANIA?Tu i-a laba dupa ROMANIA, du-te in KAZAHSTAN, la ASTANA/SATANA, unde ai lasat banii copiilor romani, care fac foamea. Voua nu va mai ajunge?
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
gelu
0
Un sigur demagog, mincinos si tradator mai mare ca Ponta gasesti in politica romaneasca in ultimii 29 de ani, pe tatal dracilor damboviteni Basescu.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
De ziua tuturor tatilor acoperiti
+1
" 'Ratzi ai dreacului de securisti ! Ca ati umplut tzeara de voi si pentru noi nu mai e lioc de loc... " zicea o baba florareasa. " ...La multzi ani taticilor tatucilor si celor 2 mari tatuci mutzi, KWJ si Ilic ...Si bai VVP si bai Grindene securene luatzi si voi calicilor azi un trandafir, doi, trei macar ... Ratzi... de securisti zgarciti..."
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Oroare de Ponta
+3
Ponta - un personaj aproape la fel de nemernic ca si Basescu. P. S. Oare cum se simte A3, care l-a sustinut pe Ponta in defavoarea lui Antonescu la ruperea USL din 2014? l-a sustinut ca premier, in calitate lui de candidat la presedintie etc. ? A3, postul TV care ii demasca și ii acuza pe multi de colaborare cu ”binomul”, pe Ponta l-a tinut in brate pana la demisia acestuia din 2015. A3 - o trompeta la fel de partizana si de jenanta ca toate celelalte!
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
anado tauriga
+1
eu îl apreciez pe dl ponta, pentru că e un adevărat stâlp al societăţii româneşti contemporane, pe numele său complet stâlpul infamiei...
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Hoara @ anado tauriga
+2
...peste putin timp vei spune la fel despre Dragnea !...asa sunteti voi...
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Fotografiile bunicilor
25 articole/ Actualizat Duminică, 25 iunie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
130 articole/ Actualizat Vineri, 23 iunie 2017
Ilie Şerbănescu

Iată, sumar, cum s-au derulat lucrurile la suprafață: un partid, PSD, ce se dă de stânga, a câștigat detașat alegerile și, împreună cu un partid mai mic, a alcătuit majoritatea parlamentară și a format Guvernul.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 29 minute