Președintelui CJ Hunedoara, Mircea Moloț, i-a expirat ordonanţa de reţinere

Președintelui Consiliului Județean (CJ) Hunedoara, Mircea Moloț, i-a expirat ordonanța de reținere, în jurul orei 17,00. Acesta a părăsit ulterior sala afirmând vrea să aștepte hotărârea împreună cu familia pe holul tribunalului.

Acesta a fost prezentat joi instanței Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă.

El a spus că nu a mai mâncat nimic de miercuri seara și a susținut că nu este vinovat. „Nu, nu sunt vinovat”, a răspuns președintele CJ jurnaliștilor care l-au întrebat dacă se consideră vinovat.

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ, a fost audiat miercuri, la DNA Alba, în dosarul în care este suspectat de abuz în serviciu, trafic şi cumpărare de influenţă, după ce în urmă cu o lună au fost făcute percheziţii la CJ şi la locuinţa acestuia.

La percheziţiile din 7 noiembrie, procurorii DNA Alba au ridicat documente din biroul preşedintelui CJ Mircea Ioan Moloţ, şi cel al vicepreşedintelui Tiberiu Ioan Balint, nicio persoană nefiind dusă atunci la audieri.

Direcţia Naţională Anticorupţie arată că dosarul vizează „suspiciuni de săvârşire, în perioada 2011-2014, a unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.