Răspunsul lui Medvedev la sancțiunile și „presiunile” Occidentului

Premierul rus Dmitri Medvedev a declarat marți că țara sa nu se teme de sancțiuni și că încercările de a exercita presiuni asupra Rusiei nu vor avea niciun efect, transmite Itar-Tass.

„Niciun fel de sancțiuni nu vor avea efect asupra țării noastre. Și eu și voi înțelegem foarte bine acest lucru. Țara noastră este puternică și, indiferent cine exercită presiuni asupra noastră, vom continua să trăim în țara noastră preferată, să o dezvoltăm, să investim bani în îmbunătățirea statului”, a spus Medvedev, întrebat în legătură cu sancțiunile impuse Rusiei de Occident.

„Politicile de forță nu au fost niciodată eficiente împotriva țării noastre. Știți foarte bine acest lucru. Așa încât vor eșua și de această dată”, a mai afirmat Medvedev.

Potrivit acestuia, vor fi găsite fonduri suplimentare, care sunt necesare pentru dezvoltarea agriculturii dependente de importuri. „Pentru asta va fi nevoie de resurse suplimentare și le vom găsi, ca să depășim dependența de importul unor culturi și de unele produse pentru creșterea animalelor”, a spus premierul rus.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.