Reacții pe Facebook la scandalul Antenelor

Somația adresată de ANAF Antenelor de a părăsi sediul în cinci zile a atras numeroase reacții pe Facebook, pro și contra. Pe pagina de Facebook a directorului Antena 3 au fost postate zeci de comentarii de la declanșarea scandalului.

Vă prezentăm câteva dintre comentariile culese de pe pagina de Facebook a lui Gâdea marți, înainte de ora 15.00

Rafa Rafael Cautati la mica publicitate o garsoniera. Poate „Domnu’ Dan ” o vinde pe a lui .

Loes Biro Ii admir si ii iubesc pe toti romanii care sustin romania si pe romani oriunde s-ar afla .

Greata Livia In loc sa multumim ANAF-ului ca recupereaza jafurile facute de Voiculescu, o dati in ATENTAT LA LIBERTATEA PRESEI :)))

Maricica Yasmina Mihai nu va este clar ca actiunea anafului in forta este dictata de oamenii lui basescu care sunt in continuare in posturi cheie care la schimbarea presedintelui ales nu au fost inlocuiti iar klaus iohanis contin ua opera lui basescu care nu a fost tras la raspundere pentru infractiunile comise iar camelia bogdan nu a fost trasa la raspundere cu toate ca este clar ca condamnarea lui voiculescu a fost facuta la comanda iar procurolul eva este infractor si ar trebui deschise toate dosarele la care a lucrat iar actiunea anaf a fost urmarea dezvaluirii postului antena3 privind o pe camelia bogdan de ce prof voiculescu nu face recurs in anulare si sa faca plingere penala impotriva completului de judecata sunt alaturi de antena3 si sper sa treaca cu bine gura prese i nu poate fi inchisa intr o democratie adevarata

Lenuta Moldovan speram sa se rezolve ,sa nu caute sa va distruga ,ca pe DAN DIACONESCU ,lui saracul nu i-a luat nimeni apararea !

Trifu Ioan Stefan TARICEANU A MARSAT! ALTI CARE SI-AU FACUT VEACUL PE LA ANTENA 3 SI CARE SI-AU EXPRIMAT LIBER OPINILE E TIMPUL SA MARSEZE SI EI !!!!!

Domnilor și Doamnelor reprezentanți ai Poporului în Parlamentul României, Forul Democratic Suprem al Statului Român, în calitatea mea de Cetățean cu Drept de Vot al României ,va solicit o Reuniune Comună a celor două Camere, pentru a găsii soluții privind Gravul Derapaj de la Normele Democratice, Constituționale și la Încălcarea Infamă a Drepturilor Omului în cea ce Privește Grupul de Presă Intact .
Înțeleg ca mai toți sunteți Solidari cu Antenă 3 cea ce reprezintă faptul ca Orgoliul nu v-a Întunecat Rațiunea!
Solidaritatea Dumneavoastră nu trebuie să se rezume dor la modul declarativ ,ci Impune o Acțiune Concretă în a Stinge Acest Conflict și Abuz!
Ținând cont de contextul Internațional,România nu are nevoie de ,Destabilizare Socială!
În cazul Antenă Grup sunt încălcate Norme Internaționale semnate și însușite de STATUL Roman ; Declarația Drepturilor Omului
Este Timpul să dovediți ca: Nu Sunteți Toți aceași Mizerie!
Cu Respect: Un Cetățean Furios.

DOMNUL PRESEDINTE RASPUNDE MAI GREU SAU DELOC!

ASTEPT!

Domnule Președinte

În ciuda faptului ca nu mi-ați răspuns până acum la nici unul dintre mesajele pe care vi le-am transmis, instist cu unul ce Privește Destinul Statului Roman!.
Poate ca sunteți sau nu la curent ,dar va comunic eu ca în mod INFAM ,se produce un atentat la Democrație!
În ciuda divergențelor de opinie care le aveți cu cei de la Antena 3 ,în acest caz este vorba despre PRINCIPII, asumate de STATUL Roman prin semnarea Cartei DREPTURILOR OMULUI.
De asemenea prin demersul în FORȚĂ făcut de unele INSTITUTII ale Statului Roman se încălca și Constituția Romaniei.
Rolul Dumneavoastră este acela de a Media și cred ca acum este momentul să vi-l asumati pentru a reglementa legal această situație periculoasă, ce decurge din acțiunea făcută de către ANAF.
Nu v-am Votat și nici nu va simpatizez, totuși cred ca alegeți DEMOCRAȚIA și nu DICTATURA!?

Maria Clejan TOTI OAMENII CINSTITI SI NECORUPTI SUNT ALATURI DE ANTENE.VA SUSTINEM SI SUNTEM ALATURI DE VOI ORIUNDE NE-AM AFLA.SUNTETI SINGURII CARE NE INFORMEAZA CORECT SI DEMASCA TOATE RELELE FACUTE TARII SI POPORULUI.DOAMNE AJUTA!!!

Anisoara Caldari Românii adevărați vor luptă alături de voi pentru-ca ,cine a vrut să se deștepte s-a deșteptat
Treziti-va țară este a noastră nu a lor

Guta Constantin Evacuarea antenei 3 pregateste terenul,cred eu,pentru o acțiune mai profundă a guvernului cum ar fi reforma administrativă care vă nemultumi populația.Oare federalizarea?????

Jichici Voislav Toata stima . Ei , ratatzii nu au cu ce sa se laude cu ce au realizat si … mai bine mi se usca mina decat sa- i votez . Va salut cu respect .

Rodica Mesesan Urmaresc A3, numai de cand ne-a interzis Basescu sa ne mai uitam la antene. Realizati ce se va intampla de acum inainte? Audientele vor creste inzecit, insutit si inmiit. Adevarul nu este placut in Romania. Dar, nu mor caii cand vor cainii. Doamne ajuta-ne la toti.

Ionut Popescu Nu mai apelati la tot felul de NIMENI pentru a va acoperi MEZERIA. Daca in 4 zile nu plecati sunteti infractori si veti intra la puscarie.

Sabin Porumbel statul roman a devenit proprietar al spatiului in care functionati. adica si eu . in acest caz eu va donez partea mea din aceasta proprietate .

Greata Livia Daca avea cineva ceva cu antenele, pur si simplu va anula licenta cum i-au facut lui Dan Diaconescu.. NU MAI ABERATI. (Mesaj predispus la stergere in 4 secunde ca si celelalte.)

Hajdatean Dorin Libertatea inseamna RASPUNDERE, de acea uni se tem de ea ! Vor sa inchida Antena 3 ca sa nu mai fie nevoiti sa raspunda public, dezvaluirilor si anchetelor dumneavoasta .
Nu vor reusi , din contra vom iesi mai puternici . Sunt alaturi de Antena 3
Iar pentru cei ce fac acest abuz vreau sa le tranzmit ceva ….Marsssss javrelor !!!!

Greata Livia ATENTAT LA LIBERTATEA PRESEI. ….ce cuvinte mari pentru indobitocirea celor cu IQ mic sau inexistent. ANAF-ul vrea cladirea nu slujbele voatre.. Traiasca Dan Voiculescu , datorita lui sunteti in situatia asta

Elena Nicolae HEIIII!POPOR ROMAN,MAI EXISTI???NU TE VAD!!!!NU TE AUD!!!!!TREBUIE SA NE FACEM AUZITI IN STRADA,SA NE AUDA SI „conducatorii” ROMANI DAR SI CEI DE AFARA!!!!!DIASPORA UNDE ESTE? CARE ESTE POZITIA LOR FATA DE ACEST PUMN IN GURA BAGAT IN GURA PRESEI?MAI AVEM VOIE SA VORBIM IN TARA NOASTRA?

Gheorghe Olariu Nu vă lăsați intimidați,de HOȚii suntem alături de VOI Succes***

Maria Andreea Vida Are trebui sa iesim toti in strada pana cand Antena 3 isi va intra in drepturi iar profesorul Voiculescu va fi eliberat…..cata nedreptate. …cred ca platim pacate grele ale neamului. …..

Adi Sgh Asta e instigare la nerespectarea unei hotărîri judecătorești. Ce tot invocați „libertatea presei”? V-a îngrădit cineva vre-un drept/libertate? Nu are nimic nimic cu libertatea voastră, nu aveți decît sa emiteți din strada pana va găsiți alt sediu. Tot ceea ce ma interesează în calitate de cetățean este ca ANAF-ul sa recupereze prejudiciul creat de infractorul Voiculescu.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.