Rogozin s-a împușcat în picior

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin, cunoscut pentru ieșirile sale dure în presa și pe rețelele de socializare, a fost internat după ce s-a împușcat în picior din greșeală, relatează gazeta.ru, citată de Unimedia. Starea de sănătate a vicepremierului rus și totodată vicepreședinte al Comisiei Militaro-Industriale ruse ar fi ”satisfăcătoare”.

Informația a apărut cu întârziere în presă și nu este confirmată oficial. Purtătorul său de cuvânt spune pentru TASS că vicepremierul s-a accidentat în timpul unei partide de handbal. O sursă a declarat pentru Interfax că Rogozin s-a împușcat în picior săptămâna trecută, în timpul unei ședințe de trageri, la scurt timp după ce și-a declarat susținerea pentru National Rifle Association din SUA. Accidentul l-a făcut să rateze o întâlnire a cabinetului cu Vladimir Putin.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.