×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 5 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Luni, 21 august 2017, 03:56
EUR (€)
+0.0067 ↗
4.5883 RON
USD ($)
-0.0038 ↘
3.9066 RON
• • •
Scandalul de la Ministerul Dezvoltării
Sevil Shhaideh: Să numească urgent

Ministrul demisionar al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, îi cere premierului Sorin Grindeanu să numească urgent secretar general şi secretari generali adjuncţi la minister, după ce i-a demis pe cei care ocupau aceste funcţii, precum şi pe toţi secretarii de stat.

”Pentru deblocarea imediată a situaţiei create la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene prin demiterea, alături de secretarii de stat, şi a secretarului general şi a secretarilor generali adjuncţi, care, conform Legii nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare, «asigură stabilitatea funcţionării ministerului, continuitatea conducerii şi realizarea legăturilor funcţionale între structurile ministerului; (...) colaborează cu compartimentele de specialitate din cadrul Secretariatului General al Guvernului, cu secretarii generali din celelalte ministere (...); primesc şi transmit spre avizare ministerelor proiectele de acte normative iniţiate de minister şi asigură avizarea actelor normative primite de la alţi iniţiatori (...); coordonează întregul personal al ministerului», viceprim-ministrul Sevil Shhaideh, ministrul dezvoltării regionale, administraţiei publice şi fondurilor europene, a solicitat numirea şi emiterea deciziilor privind exercitarea cu caracter temporar a celor trei funcţii publice vacante din categoria înalţilor funcţionari publici, în regim de urgenţă, până astăzi la orele 12.00”, se arată într-un comunicat al ministerului.

În comunicat se mai precizează că această solicitare de urgenţă a venit ca urmare a convocării luni, la ora 12.30, a şedinţei pregătitoare de guvern, la care persoanele abilitate conform legii să participe sunt fie secretarul de stat desemnat, fie secretarul general.

Publicat Luni, 19 iunie 2017
1736
 | 1
 | 8
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
vanare de vant
+4
Toate masurile luate in cadul PDNL 2 urmau sa fie puse in practica prin ordin de ministru, iar nu prin ordonanta de guvern.Un ordin pe luna.Pana in prezent nu a fost emis nici un ordin ministerial de d-na Shaidehh.Se pare ca acest plan monumental nu ne priveste pe noi, e o chestiune interna de partid.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Gelu
+1
Servil ar trebui sa se ascunda !
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
un roman
+13
Asta n-a facut nimic 6 luni de zile, si acum da ordin ce sa faca altii pina la ora 12! Penibilitate mai mare nu exista!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
alt roman @ un roman
+2
Dar de unde stii tu ce-a facut si ce n-a facut, desteptule?
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
lili @ un roman
+7
@ Alt Roman: lumineaza-ne tu si spune-ne ce-a FACUT in 6 luni dna SeRvil Shaideh, Vicepremier avand ca Responsabilitate " Coordonarea interministeriala", exact ce l-a acuzat Dragnea pe Grindeanu era sarcina dnei SeRvil, care doarme in Guvern dar e laudata ptr ca tine banii si-i da dupa ordinele lui Dragnea! Atata FACE dna SeRvil, ca Minsitru in MDRAD!! Rusine!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Poli 21
+6
In ce calitate cere cetateanul servil ceva ?
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
lili
+2
A prins glas dna SeRvil?! Timp de 6 luni NU i-am auzit glasciorul, desi a ocupat inalta functie de Vicepremier, unde NU a facut nimic, dupa cum a spus-o Grindeanu! O SeRvila a lui Dragnea, e din 2000 Presedinte al Asociatiei Informaticienilor din Adminsitratia publica si uitati-va cum arata de "informatizata" Administratia publica romaneasca, unde PIXul si Registrul scris de manuta domnesc la anul 2017! De mai multi ani, Banca Mondiala desfasoara un Proiect de modernizare a Administratiei publice in Romania si de fiecare data la fiecare Evaluare spun ei ca sunt intarzieri mari fata de Plan! Sa o lauzi pe Shaideh, pentru ce?! O editat ca toate muierile din jurul penalului Dragnea!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
alt roman @ lili
+2
Lilioco, iar te manca limba? Nu mai posta 10 mesaje otravite, pe nume diferite...
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ilie Şerbănescu

Mai mulți „internaționaliști“ de seamă ai României postdecembriste, în frunte cu cei eterni de la BNR, cu contribuții majore la transformarea României într-o colonie.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 7 ore şi 49 minute