Simona Halep se menţine pe poziție

Simona Halep se menține pe locul al doilea în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dat publicității luni, la doar 115 puncte de liderul Angelique Kerber (Germania).

Pe poziția a treia se află Karolina Pliskova (Cehia), la peste 400 de puncte de Halep.

În top 100 mai sunt alte trei românce, Monica Niculescu pe 51, un loc mai jos față de săptămâna trecută, Sorana Cîrstea staționează pe 62, iar Irina Begu a coborât o poziție și este pe 69.

La dublu sunt patru românce în prima sută, Monica Niculescu pe 25 (coborâre de două trepte), Raluca Olaru pe 44 (a urcat un loc), Irina Begu în continuare pe 68, iar Simona Halep, pe 75.

Halep este în continuare prima în clasamentul WTA Race, pentru Turneul Campioanelor, cu un avans de 160 de puncte față de Elina Svitolina (Ucraina), care este accidentată și riscă să rateze turneul de la Wimbledon. A treia este Karolina Pliskova, la 203 puncte de româncă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.