Ucraina va ratifica Acordul de Asociere cu UE în septembrie

Ratificarea Acordului de Asociere a Ucrainei cu Uniunea Europeană va avea loc în luna septembrie, anul curent. Decizie a anunțată de șeful adjunct al Administrației ucrainene, Valerii Cialii, relatează censor.net.ua, citat de DESCHIDE.md.

”Ratificarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană nu poate fi amânată. Partenerii europeni acceptă un asemenea grafic și cel târziu în septembrie el va fi aprobat”. Valerii Cialii a mai declarat că președintele Ucrainei, Petro Poroșenco a discutat graficul de ratificare cu Președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.