Un ministru din Rusia își cere scuze pentru politicile stupide ale Guvernului

Un ministru adjunct din Rusia și-a prezentat scuze pe reţelele de socializare pentru politicile „stupide” ale Guvernului şi a afirmat că acestea vor afecta economia Rusiei, relatează AFP, potrivit B1Tv.

„Îmi cer scuze faţă de toată lumea pentru lucrurile stupide pe care le facem şi pentru promisiunile pe care nu le respectăm”, a scris adjunctul ministrului Economiei Serghei Beliakov.

Oficialul a făcut referire la decizia de săptămâna aceasta de a transfera fondurile destinate plăţii pensiilor către alte scopuri, prelungind astfel un moratoriu de anul trecut, care permite ca o parte din banii destinaţi pensiilor viitoare să fie investiţi în economie.

Vladimir Putin a negat că fondurile ar fi fost confiscate, dar ministrul Finanţelor, Anton Siluanov, a declarat că banii au fost utilizaţi pentru măsuri de luptă contra crizei şi pentru dezvoltarea Crimeei, anexată de Rusia în martie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.