Vasile Şiman divulgă planul lui Mihai Rotaru de a scăpa de CSU Craiova

Site-ul „Ediţie specială” a postat o înregistrare senzaţională a convorbirii dintre Vasile Şiman, patronul echipei Sportul Studenţesc, pe care a avut-o cu avocatul echipei „Universitatea Craiova”, în numele lui Mihai Rotaru, cel care patronează clubul de fotbal „CSU Craiova”, aşa-numita „clonă” a celebrei echipe din Bănie.

Convorbirea poate fi ascultată pe adresa de Internet a site-ului „Ediţie specială” http://www.editie.ro/articole/impact/video-santaj-ordinar-dosarul-penal-nr-514-p-2014-dna-structura-centrala.html sau pe adresa „VIDEO / SANTAJ ORDINAR! Dosarul penal nr. 514/P/2014, DNA Structura Centrala”, are 4 minute şi este doar prima dintr-o lungă serie de înregistrări pe care ziarul patronat de Adrian Mititelu le deţine şi care, probabil, vor fi difuzate în zilele următoare.

Această convorbire este extrem de spumoasă, dar conţine şi informaţii grave ce intră în sfera şantajului. În mod cît se poate de clar, Vasile Şiman apare ca un „emisar” al patronului echipei CSU Craiova, care evoluează în Liga I printr-o „şmecherie” pusă la cale de Mircea Sandu, fostul preşedinte al FRF, prin care încerca să scape de dosarul penal deschis de DNA în cazul dezafilierii echipei Universitatea Craiova.

În această primă convorbire cu Mircea Moise, avocatul clubului „U” Craiova, Vasile Şiman îi transmite lui Adrian Mititelu intenţia lui Mihai Rotaru, patronul „clonei”, că vrea să-i vîndă echipa considerată a fi şi a Primăriei Craiova, în schimbul unui teren ce ar valora 10 milioane de euro, pe care Mititelu îl evaluează la vreo 15. Ar fi, la prima vedere, o tranzacţie între doi oameni de afaceri, numai că Vasile Şiman spune că acceptarea tranzacţiei este şi condiţia ca afacerile lui Mititelu vor fi deblocate, ceea ce, într-adevăr, are elementele unui şantaj! Aceste înregistrări ce însumează peste 500 de minute au ajuns deja în posesia DNA, fiind ataşate la Dosar penal nr. 514/P/2014!

Iată care este şi punctul de vedere al lui Adrian Mititelu referitor la convorbirile dintre Şiman şi Moise, în care acesta divulgă faptul că s-ar fi încercat „cumpărarea” acestuia din urmă cu suma de 200.000 euro:

„Aveam o singură şansă să scap de blocajul impus de Rotaru şi brigada lui. Aceasta era unica şansă şi constă în cedarea a 10 hectare de teren şi niciun metru pătrat mai puţin, iar acest teren şi l-a ales el din cele 50 hectare existente.

– FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA a fost băgată în faliment de Rotaru şi brigada lui.

– Creanţa lui EURO EXPO SRL TARGU MURES, care a stat la baza intrării în faliment o deţine ţn fapt Rotaru.

– Nu am nicio şansă sa ies din acest blocaj din cauza influenţei politice şi în justiţie pe care o are Rotaru.

– În cazul în care anunţ DNA-ul, Rotaru este atat de puternic încît se poate ocupa de mine din puşcărie chiar şi 20 de ani!

– Rotaru este atît de puternic încît DNA-ul nu are ce să îi facă, deoarece are foarte multe relaţii şi dispune de o avere de peste 100 000 000 euro, fiind o persoană care, în afara faptului că posedă foarte mulţi bani, este şi o persoană nebună, dispusă să plătească pentru a mă termina .

– În niciun caz nu voi fi lăsat să fac echipa în liga a 4-a deoarece afectează interesele lui CSU.

– Toţi colaboratorii mei m-au trădat şi au fost cooptaţi de către Rotaru.

– La un moment dat, ameninţările brigăzii lui Rotaru se intensifică, mergîndu-se voalat la ameninţări cu moartea.

– Tot în cadrul acestor discuţii, omul lui Rotaru recunoaşte că CSU este o echipă fără identitate şi dacă Rotaru nu pune mîna pe palmaresul şi brandul UNIVERSITATEA CRAIOVA, activitatea CSU reprezintă un proiect eşuat şi ca atare vor trage toate sforile să mi-l ia cu japca, dacă va fi cazul.

– Pe final, văzînd că nu primeşte de la mine ce şi-ar dori, Rotaru încearca să îl cumpere pe Mircea Moise oferindu-i peste 200 000 euro pentru a mă trăda şi a mă lăsa singur în lupta cu ei”.

Pentru cei care vor să intre în posesia tuturor înregistrărilor, „Ediţie specială” pune la dispoziţie un număr de telefon la care pot fi solicitate: 0763.659.843.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ion Spânu 1818 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.