Vlad Chiricheş va ajunge la AS Roma

Fundaşul român al echipei Tottenham Hotspur, Vlad Chiricheş, şi-a dat acordul pentru a juca la formaţia AS Roma, a anunţat, joi, jurnalistul Paolo Assogan de la SkySport24, citat de site-ul forzaroma.info, potrivit MEDIAFAX.

Conform forzaroma.info, AS Roma a primit acordul internaţionalului român şi urmează să înceapă negocierile cu clubul englez.

Jurnalistul italian a mai spus că Roma doreşte un împrumut al jucătorului, cu drept de cumpărare definitivă.

Fundaşul Vlad Chiricheş a declarat, la mijlocul lunii noiembrie, că nu este fericit la Tottenham Hotspur deoarece nu evoluează pentru gruparea de pe White Hart Lane.

Presa engleză a scris săptămâna trecută că Tottenham a stabilit la 10 milioane de euro suma cu care acceptă să-l cedeze definitiv pe fundaşul Vlad Chiricheş, sperând astfel să recupereze în totalitate investiţia iniţială, de 9,5 milioane de euro.

Presa internaţională a scris în ultima perioadă că grupările AS Roma, Juventus Torino, Internazionale Milano şi Arsenal Londra sunt interesate de transferul lui Chiricheş.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.