Voiculescu: Aștept la ora 12.00 verdictul

Dan Voiculescu a anunțat vineri că va aștepta verdictul Curții de Apel București în dosarul ICA la ora 12.00

„Pentru ziua de azi, aștept la ora 12,00 verdictul, fac o baie și aștept să vină cine vine, că nu știu care sunt regulile. Verdictul nu poate fi decât de natură să vină să mă roage să merg nu știu unde sau să nu fie. Adică nimic nu e stabilit dinainte, judecătorii vor lua o decizie și o vor comunica în ședință publică. Nu merg la instanță, n-are rost. Acum mă duc puțin la birou, apoi acasă”, a declarat Voiculescu, după ce a fost la IPJ Ilfov.

Acesta a susținut că o eventuală condamnare nu îl va afecta foarte mult, spunând că nici până acum nu era prea „monden”, așa că „însingurarea” îl va face „și mai puțin monden”.

„E vorba de privatizarea ICA și acțiunile ICA. Dacă vor să confiște acțiunile ICA, nu e nicio problemă. Dar n-are legătură cu averea familiei cu trustul de presă. N-au cum să fie confiscate”, a precizat Voiculescu, întrebat dacă se teme ca averea familiei să nu fie confiscată.

Dan Voiculescu a mai afirmat că, dacă va condamnat la închisoare, cu siguranță va scrie cărți.

„E cel mai bun lucru de făcut acolo. Ai liniște, nu ai stres, orele de masă sunt fixe, orele de somn sunt fixe. Va fi un program ordonat”, a spus acesta.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.