Scene șocante în Capitală

Un bărbat s-a urcat vineri pe un stâlp în Capitală, de unde amenință că se va arunca.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani s-a urcat pe un stâlp situat pe strada Dâmboviței din Capitală, de unde amenință că se va sinucide.

La fața locului se află echipaje al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov. Bărbatul invocă probleme cu locuința sa, acesta fiind unul din motivele care l-ar fi determinat să recurgă la acest gest.

O echipă de negociatori a Poliției Capitalei se află la fața locului.

Tot vineri, un bărbat s-a aruncat în fața trenului la stația de metrou Constantin Brâncoveanu, însă personalul METROREX s-a mobilizat în timp util și a frânat înainte de a se produce un impact.

Un echipaj al Ambulanței l-a preluat pe bărbat, însă acesta se simte bine, nefiind rănit grav.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

3 Comentarii

  1. Dacă nu strigă „Muie PSD”Poliția Română nu trebuie deranjată !Probabil e un jandarm erou,în timpul liber,protestand impotriva lui Dragnea!

  2. De obicei in presa sunt ridiculizati unii, ar fi bine sa reciti ceea ce scrieti. Ati vorbit de situatii de salvare dramatice, finalizate in conditii cat de cat bune. Conjunctia INSA, ati fi putut s-o folositi daca eforturile de salvare ar fi esuat…”insa cu toata vigilenta nu a mai putut fi salvat” Nu in conditiile in care persoana a fost salvata, iar ranile nu-s grave. Ar fi bine sa evitati o conjunctie adversativa intr-o situatie in care nu exista nici o opozitie.

    • Prea multe pretentii ai ! Desi exprimariile astea in dodii sint practicate de „jurnalisti ” poate n-ai sesizat ca autorul articolului regreta ca a au oprit aia metroul si a pierdut el o stire „bomba ” care sa „socheze ” cititorii inca mahmuri dupa o noapte de betie .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.