(VIDEO) Dăncilă ia hățurile partidului: Nu îmi dau demisia

Premierul Viorica Dăncilă a făcut declaraţii, după şedinţa pe care au avut-o liderii PSD, în urma condamnării lui Liviu Dragnea. Dăncilă a declarat că partidul este unit şi că nu îşi va da demisia.
Premierul Viorica Dăncilă, care este președinte executiv al PSD și noul lider interimar, a declarat că a convocat Biroul Permanent Național și Comitetul Executiv, pentru ziua de marți, pentru a stabili pașii de urmat.
„Am convocat o parte din liderii PSD din miniștri guvernului pentru a decide împreună în aceste momente importante pentru PSD. Indiferent de sentimentele față de Liviu Dragnea vă dați seama că pentru PSD condamnarea președintelui în funcție reprezintă un moment dificil, așa cum a reprezentat pentru orice partid. Uman vorbind este o dramă atât pentru el ca persoană cât și pentru familia lui, iar în calitate de colegi de partid suntem alături de dumnealui și de familia sa, evident este un moment dificil. Vreau să precizez că nu vom comenta în nici un fel decizia instanței de judecată pronunțată astăzi (luni – n.r.)”, a afirmat Viorica Dăncilă.
Premierul spune că nu va demisiona.
„Vreau să precizez faptul că suntem un partid unit, în momentele dificile PSD a strâns rândurile, așa vom face și de acum în colo, mâine am convocat Biroul Permanent Național la ora 11:00, CEX la ora 18:00. Împreună vom lua deciziile, împreună vom vedea unde am greșit, care sunt pașii pe care trebuie să îi facem și cum putem acționa în perioada următoare, într-un mod unitar, într-un mod în care să arate unitatea PSD. Vreau să vă asigur de faptul că nu îmi voi da demisia, indiferent de solicitările unora sau altora, vom respecta decizia luată în Parlament în urma unei moțiuni de cenzură, dacă aceasta va fi depusă, dar asta nu înseamnă dacă cineva cere demisia imediat trebuie să acceptăm acest lucru. Suntem un partid responsabil, avem o guvernare responsabilă, ne dăm seama că este importantă stabilitatea țării, este important că încă deținem președinția rotativă a Consiliului UE”, a mai spus Dăncilă.
Președintele PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani și 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman. Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție este definitivă. Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea după cea de la referendum.
Mașina în care se află Liviu Dragnea, însoțit de doi polițiști, a ajuns, luni, la Penitenciarul Rahova.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

9 Comentarii

  1. Cum si ce sa mai recastigati, paralelo?!!!?
    Cu aceleasi MINCIUNI si PROMISIUNI goale?
    Luati la puricat Programul de guvernare, PUNCT cu PUNCT, asa cum ati PROMIS si din care ati FACUT #NIMIC si abia apoi sa va ganditi la „recastigat electoratul”!
    Uite Programul vostru de guvernare, va reamintesc celebra VIRGULA si SUCCES:
    https://partidulpromite.ro/category/promisiuni-electorale/partidul-social-democrat/
    https://www.youtube.com/watch?v=o16xlQCuWM8

    Si NU UITATI: FARA Minciuni, suntem satui!

  2. Vasilica,ai multe de facut ca prim ministru in continuare!In primul rand sa readuci la start Justitia retragand si desfiintand toate porcariile facute de Tudorel Toader,Flociordache si multi altii!Continuati sa acordati investitiilor un rol principal anul asta si anul viitor!PNL si USR nu au specialistii PSD am mai spus treaba asta !Decat o ministroasa ca Pruna mai bine exilul..Scapa de sarpele numit Carmen Dan si de boul boilor Melescanu,urgent!iata ca ai treaba..pana la Congresul PSD ,daca va mai fi vreunul..Impaca-te cu Iohannis ca iti vine manusa…

  3. Sunteti un partid unit!?! Zau!?! Chiar asa!?! Dar cu Oprisan cum ramane? Dar cu Negoita cum ramane? Dar cu liderul de la Braila cum o sa fie? Cum rezolvati cu vanatorii de functii pe care-i aveti in partid? Dar cu jigodiile pontiste care v-au ramas destule in „conservare”? Si de ce nu ati fost uniti atunci cand trebuia? Va mai amintiti izbucnirile isterice ale Firei-Pandalica si cum il acuza ea pe Dragnea de tot felul de chestii? Credeti ca ce s-a intamplat arata un partid unit? Dar cu defectorii din pozitii inalte din partid ce a fost? Tot o proba de unitate? Iaca, partidul-fantoma zis Pro-Romania are cam 7 procente. Si de unde credeti ca le-au adunat? Din unitatea de monolit a PSD-ului, ca din alta parte nu avea de unde. Eu zic sa va adunati si sa vedeti cum faceti sa nu va spulbere looser-ii astia care, cica, au „castigat” „alegerile”.

  4. VAI DE CAPUL VOSTRU,ATI AVUT MAJORITATE,NU ATI FACUT,NIMIC,DAR NIMIC,PARDON ,SCUZAMA,ATI FACUT DIN RAHAT ZBICI SI MAMA CE O MAI PUSCAT.MAI DRAGA DOAMNA,LA CUM TE ÎNTORCI DE LA O ORA LA ALTA CE SA MAI LUCRATI,CA VOI SÎNTETI DEZBINATI,TOTI VRETI PUTERE,LUCRU,S-AU SA FACETI CEVA PENTRU NOI,CICIU.OLTEANCA SO JUCAT DEA MUNCA.O FACUT LEGEA PENSIILOR PRAF..LEGILE JUSTITIIEI,LE-ATI FACUT ,PRAF.ATI AVUT MAJORITATE,SI L-ATI LASAT PE JOHANIS SA VA CALCE ÎN PICIORE.BINE VIAU FACUT.TEMBELILOR.ACUMA VII SI SPUI CA NU DEMISIONEZI,CA TREBUIE SA VA APUCATI DE LUCRU,FACETI PE DRACU SA VA IA.NICI NU MAI MERITA SA SE COMENTEZE DESPRE VOI,S-AU SA MAI FITI SUBIECT DE DISCUTIE.

  5. … ce incercare penibila de a mai spune vrute si nevrute.Ce adunatura penibila de moace scofalcite adunate in jurul unei neica nimeni de prim ministru.Bai PSD-istilor, macar nu mai apareti in lume ca o sa jungeti de arunca lumea in voi pe strada cu oua si rosii.Plecati ma pe la casele voastre si va scoateti tablourile din pereti si banii ingropati prin fundul curtii, ca de va iau astia la bani marunti nu o sa mai fie loc la Rahova de voi.Derbedeilor!

  6. Foarte bine, a greşit, să plătească. Dar pe DANIEL GEORGE TUDOR şi pe dansatoarea la bară DOINA ANCA TUDOR care au furat România cu peste 30 milioane de Euro de ce aceiaşi JUSTIȚIE INDEPENDENTĂ îi protejează ????

  7. De cand stiai tu lumina, ca il condamna pe Dragnea? Ti-a zis secu-barbatel ca tu si asa bauni de inteligenta si mai bine faci ce spune sistemul?
    Ti-au bagat consilieri din paduri sa nu te ratacesti?

  8. DE CE JUSTITIA DIN ROMANIA L-A CONDAMNAT PE dragnea DUPA ALEGERI ? DACA CASTIGA ALEGERILE ERA ACHITAT SI PARTICIPA LA PREZIDENTIALE ? DE CE ATI AJUNS ASA DEPARTE CU dragnea ? RUSINE JUSTITIEI ROMANE,CREDETI CA ROMANII SUNT ASA DE NAIVII,AVETI SALARII SI PENSII EXAGERATE DE LA POPORUL ROMAN.

  9. @Adidas…psd-ul are specialisti? Este cea mai buna gluma a anului!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.