Decizie în cazul NEVERSEA și UNTOLD 2020

Ordonanța de guvern din 15 mai interzice organizarea oricărui festival până în 30 septembrie 2020 și reglementează situația biletelor vindute pina acum, atrage atenția jurnalistul Mihai Hossu, în Ziar de Cluj.

„Ca sprijin pentru organizatori, Guvernul le da posibilitatea să transforme biletele în vouchere valabile la următoarea ediție. Pe de alta parte, OG din 15 mai protejează și cumparatorii, care își vor putea recupera banii anul viitor în cazul în care nu vor utiliza voucherele! Cu alte cuvinte, chiar și cei care nu au bilete Risk Free vor putea cere rambursare, dacă aleg sa nu folosească voucherul. Este o măsură corecta pentru toată lumea și, chiar dacă Buta s-a blindat cu Termeni și Condiții doar pentru el, Ordonanța de Guvern pune lucrurile la punct în interesul tuturor!

Organizatorii festivalurilor Untold și Neversea au refuzat să anuleze festivalurile deși este suficient de clar că în condiția pandemiei de coronavirus aceste evenimente nu vor putea avea loc. Organizatorii le-au oferit deja posibilitatea celor ce și-au achiziționat bilete să le transforme în vouchere valabile trei ani, însă nu au oferit nicio variantă pentru cei care vor să își primească banii înapoi“, se mai arată în articol.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

7 Comentarii

  1. Foarte bine ! O ocazie magnifica sa-i salte pe acesti banditi care put a sprijin si implicare securista (organizatorii), daca isi vor mentine decizia, si in plus o ocazie unica sa salte si piticania scirboasa de la primarie, daca le va da aprobare ! Totusi … cum traim in „republica” mafiota Romania, parca vad ca li se va da cine stie ce derogare !

    • Acolo deciziile sunt luate de securistii locali, stie piticu’. S-a vazut ca sunt mai tari decat Orban si Vela.

  2. @Never say: asta cu vânzarea biletelor pentru spectacole în iulie și august, când ordonanța dă interzis până
    în septembrie, pute a înșelăciune. Asta și pentru că se vor găsi destui fraieri amatori de pielea ursului din pă-
    dure. Sau cine știe, vorba ta, dacă nu se vor da derogări fix pentru cele două evenimente. Că securiștii sunt ca-
    pabili. De orice.

  3. Să se ducă #reziste să protesteze să se bată Nu cu jandarmii lui Dragnea, cu jandarmii lui GuWerner.

  4. acolo se spala bani si se vind droguri,en gross
    prin boc,sri,politiemilitie cu ajutor pnlpdl va vom vedea de la napoca

  5. Aceste festivaluri nu sunt CULTURA, sunt o aglomerare cu muzica data la maxim, sunt pentru spălarea creierelor tinerilor. La aceste festivaluri se consuma băuturi, droguri și se practica Prostituția, nu sunt un câștig pentru nimeni, poate pentru organizatori, unii dintre protagoniștii de la aceste festivaluri au sfârșit rău in floarea tinereții. Nu festivalurile le lipsesc tinerilor, locurile de munca, programele educaționale.

  6. Cum sa scrieti in 2020 cu î din i in interiorul cuvintelor ratatilor…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.