(VIDEO) Tătaru, declaraţii de tot râsul

Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie (SRM), a izbucnit în râs, în timpul emisiunii „Marius Tucă Show”, la niște declaraţii ale lui Nelu Tătaru, despre situația cazurilor COVID-19 în România, atunci când realizatorul l-a rugat să explice ce a vrut să spună ministrul Sănătății.

Marius Tucă a încercat să citească o primă declaraţie făcută de ministrul Nelu Tătaru, luni, dar s-a oprit din cauza râsului, pentru că vorbele ministrului nu aveau sens. Atunci când reprezentantul României la OMS a încercat să explice ce a vrut să zică Tătaru, l-a bufnit râsul.

„Suntem pe acel trend crescător, dar scăzând ca şi intensitate a creşterii numărului de cazuri de la o zi la alta – nu suntem în scădere – suntem în momentul în care, dacă respectăm următoarele săptămâni nişte lucruri, ar trebui să ajungem la un platou (…). Eu aş vrea să se stabilească la 1.200, la 1.300, dar el se poate stabili la 1.500. Dar 1.500 la 10 zile înseamnă încă 300 de cazuri în plus pe Terapie intensivă”, a declarat luni seară, la TVR, ministrul sănătăţii, Nelu Tătaru.

Marius Tucă a citit şi o altă declaraţie, mai veche, a ministrului, la fel de lipsită de sens, iar criza de râs a celor doi s-a accentuat.

„Încă este primul val, dar noi putem transforma acest prim val într-un val cu două cocoaşe, putem face o a doua cocoaşă care poate fi mai violentă decât prima, în condiţiile în care dacă atunci acţionam în instinct de conservare, acum parcă acest instinct de conservare la o parte din concetăţenii noştri nu mai există”, a declarat Nelu Tataru, la Digi 24, pe 30 iunie.

„Eu cred că din toată chestiunea asta rezultă speranţa unei stabilizări a situaţiei. Când a zis de a doua cocoaşă, cred că s-a referit la a doua fază”, a explicat Alexandru Rafila, la finalul crizei de râs.

Vezi și

Cum reacţionează Tătaru la criza de râs

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

18 Comentarii

  1. Normal sa rada profesorul Rafira de un mascarici. Rafira este profesor universitar si reprezentantul Romaniei la OMS in timp ce Turcu nu este decat un marunt doctorasi chirurg de apendicite si bataturi la Harlau, traficant, alaturi de coana mare, de masti. Un slugoi in echipa subinginerului betiv Orban. RUSINE!

  2. Pai cum e nene, e dromader sau camila ? … Misto cu astia de la PNL „la guvernare”, daca e dupa ei ne „distram” ca-n bancul cu schiopul si cocosatul, cu virusul care ne spune : „Romani, mai luati si cocoasa asta !”

  3. daca nu ar fi de ras, este de plans. vai mama lor. astia sunt exemplele iohanniste de „educati”. ce ne mai miram atunci de nebunia masurilor pe care le-a luat in „pandemie” ? acest incult, pardon „intortochiat” in gandire. cat ii mai toleram pe nimenii astia????

  4. Culmea e ca lu’ Nelutzu nu-i tresare nici un muschi, macar asa de jena!

  5. Toti l-ati laudat la inceput ca umbla peste tot ca o curca beata, doar eu l-am contestat cu argumente clare! Acum rad toti de el, Dancila era pui pe langa acest paparuda vorbitoare.

  6. Nenorocitul asta de Tataru mi-a omorat un vecin care acum cateva zile NU avea nici un semn de boala . Omul s-a dus la spital cu o stare de rau pt ca avea o forma de diabet si imediat i s-a faut TESTUL BANDITESC care l-a si scos pozitiv ! Imediat a fost trimis la spitalul special de la Barlad, unde a si murit in conditii suspecte ! Familia lui sta acum in carantina fortata 14 zile FARA SA FIE TESTATA GRATUIT! JIgodiiile de la Urgente Vaslui i-au trimis la clinicile particulare d=sa dea 300 lei pe test! E sunt CONVINS ca la Barlad-Vaslui se aplica OMERTA ASASINARII de oameni – in special varstnici pentru a justifica actiunile Guvernului si Mafiei de Stat !! La Iasi omerta criminala le aplica SEDATIVE inclusiv „bolnavilor” care nu sunt agitati! – ATENTIE – Sedativele au contraindicatii clare in cazul insuficientei respiratorii!!

  7. Omul transmite foarte bine Realitatea ,exact așa este cu Covidul foarte contagios aparent inofensiv dar foarte agresiv desi majoritatea cazurilor sunt asintomatici…nu avem cum sa nu înțelegem …este de râs fraților cu Covidul

  8. Om mai fericit cu duhul, asa ca tine, msi rar. Adica,
    esti un model de prostie. Aia cu „asintomatici” este…monumentala. Cred ca ai vrut sa spui „asini tomnatici”.

  9. Domnul doctor și ministru Tătaru e deja chiaun, cum se spune la Sibiu, de oboseală și brambureală. Dacă te bagi în lături te mânâncă porcii. Tot refuzul și rea voința guvernului meu Ludovic Orban-Iohannis și a ministrului Câțu de a bani pentru testări în masă, a imposibilității de a reforma și pune la treabă DSP-urile la obligațiile ce le au din cauza clientelei PNL, toate ifosele și habarnismul ministrului Violeta Alexandru de la Muncă și a ministrului Monica Aisie de la Învățământ se sparg în capul ministrului Tătaru, scos la înaintare toată ziua ca să explice și să motiveze minciuna și prostia.

  10. Este CAMILA, prima „cocoasa” a fost in aprilie cu aprox 500 cazuri, a doua cocoasa este acum. Dupa cum vor dori s-o ”cocoate,” parca vorbea Tataru de 1500, dupa ce isi ”ating planul” de 1500/zi, s-ar putea sa scada ”cocoasa”, adica sa inceapa dieta, dupa cate imi amintesc din zoologie, cocoasele camilei sunt cu mult tesut adipos…
    Intrebarea este daca vor ramane la ideea fixa cu 1.500 de cazuri /zi sau incep sa…scada teroarea cu noi cazuri si persoane tinute captive cu al N-lea caz pozitiv…
    Aseara la TV s-a comentat despre o gravida internata cu fals pozitiv si dupa implorari a obtinut dreptul unui al II lea NEGATIV.
    Ma intreb daca gravida moarta din Arad nu a fost infectata in spital fiind asimptomatica poate fals pozitiva?
    Mai sunt pacienti cu boli grave pe care trebuie sa-i oblige sa se testeze ca si gravidele daca vor sa fie consultati de boala de care sufera, fara simptome prin testare in bolnavi Covid si „ajutati”?
    Cum ramane cu marja de eroare de 30%? Deci condamnarea vine din test sau din nesansa unui test? Asta vrea Dumnezeu?

  11. De plâns este că au fost pusi toți diletanții în funcții cheie dar de care DEPINDE VIAȚA românilor!!Sistem sanitar destructurat din aceleași motive, incompetența.Dacă aduci o țară în derivă doar ca să ai oamenii tăi la bord e grav..cui foloseste?Apoi, DL R/OMS,….cam rușine ”colega”…nu ești loial.Chiar dacă ziaristul ți-a ”pus-o”pe tavă, era demn să te abții..serviți același stăpân

  12. Prea pretentiosi sunt unii dintre postaci fata de unii ,care intamplator ajung vremelnic,cu carnet pnl+pdl,ministri.Omul o fi zis si el ce i s-a scris pe foaie!!!!! Nu e nimic de ras poate doar de plans.Domnul acesta ministru sanatatii ar putea sa iasa si sa explice Romanilor care au stat doua luni si ceva in arest la domiciliu cum in aceiasi perioada , spatiul aerian fiind inchis,sute de avioane intrau in tara si carau zeci de mii de oameni,majoritatea din moldova la cules de sparanghel.Cine a ordonat actiunea criminala ?

  13. nu este de mirare ca werner a iesit din nou ca sa ne explice de unde a primit ineptiile pe care le-a balmajit cu accente puse aiurea. de la ,,ministrul,,lui acest bisnitar de masti .guvernul care a ,,rezolvat,, parata ,,pandemie,, DECLARATA , oficial o ,,simpla gripa,, se dovedeste specializat in activitatea pe care o desfasoara de 9 luni = ungere la scurgere!

  14. Si, totusi, ceea ce spusese Tataru AVEA NOIMA. Descria CORECT realitatea. De ras, e usor sa razi, cand nu intelegi.

  15. Băi „singur” are noimă ce spune tătaru, turcan ,orban etc asa cum avea noimă prostiile pe care le spunea Dancila. Dar nu e așa proștii din PNL sunt mai deștepți decât proștii din PSD!?

  16. Bai prostilor nu este de ris ci de plins cind avem in toate demnitatile statului roman numai prosti!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.