Gușă: Câte milioane a furat familia Biden din ţara Nadiei

https://www.freepik.com/free-photo/america-finance-cash-banknote-states_1150314.htm#page=1&query=money&position=47

Scandalul de corupție în care este implicată familia Biden și în care apare numele României nu avea cum să treacă neobservat în țara noastră. Cozmin Guşă face chiar niște previziuni referitoare la scandalul „Romania Gate” din Statele Unite, scrie dcnews.ro.

Poate chiar azi mă aştept să bufnească scandalul şi nu oricum. Cam aşa cred că o să sune: «Uitaţi-vă câte sute de milioane a furat familia Biden din ţara Nadiei Comăneci şi a lui Ilie Năstase»’. România are un soi de relevanţă, dar să nu credem noi că mai mult de 15-20% dintre americani ştiu ce e cu graniţa NATO şi a UE, dar, în mod sigur, 90% dintre ei ştiu cine este Nadia Comăneci şi vreo 70% ştiu încă de Ilie Năstase. Aşa că cred că PR-ul va fi făcut în baza acestui fapt, iar dacă nu va fi suficient se va amesteca şi Transilvania şi Dracula, că acolo iar brandul în America e unul mai mult decât notoriu„, a declarat, la DC News, consultantul politic Cozmin Guşă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

16 Comentarii

  1. A băgat capul in Poza Zilei si Gusa!
    Asteptăm cu interes un Piperea,un Peiu,un Cristoiu,muc si sfarc in părerologia aplicată,”împărăteasă a vorbelor deșarte”cum spune poetul Nicu Hăloiu !
    „Tu, împărăteasă a vorbelor deșarte!
    Împodobită cu farduri și zorzoane,
    La umbra ta ne ridicăm palate,
    La școala ta ne făurim blazoane!”
    ……

  2. „…România are un soi de relevanţă, dar să nu credem noi că mai mult de 15-20% dintre americani ştiu ce e cu graniţa NATO şi a UE, dar, în mod sigur, 90% dintre ei ştiu cine este Nadia Comăneci şi vreo 70% ştiu încă de Ilie Năstase. Aşa că cred că PR-ul va fi făcut în baza acestui fapt, iar dacă nu va fi suficient se va amesteca şi Transilvania şi Dracula, că acolo iar brandul în America e unul mai mult decât notoriu..” Foarte tare! Si asta imi aminteste de asta:
    https://www.youtube.com/watch?v=a0TK_vk-XDM

  3. Multi postaci se intreaba cine este aceasta R.C. , nu cumva e ruda cu Rollanson, conserva kgb ? Putem gandi orice. Dar daca un american se presupune ca a furat pe meleagurile moritice , putem sigur estima perioada calendaristica . Totul se putea intampla cam de cand a aparut baza militara de la Kogalniceanu. Cam de 10 ani . Poate aceasta malefica R.C.sa estimeze de cand rusii , nu un rus , fura din Romania ? De 72 de ani , 30 decembrie 1947 ,de la abdicarea Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei fortat de comunistii romani si trupele sovietice. Sigur se stie ca Romania , cu ajutorul rusilor , de pe locul 3 in Europa ca rezerve de uraniu , a decazut pe locul 6. Sunt documente oficiale scrise ca vagonul cu minereu de uraniu care pleca la rusi costa 10 bani.Rusia domina piata produselor petroliere romaneasca avand 50% , iar noi 25. % . Aluminiul produs la Slatina de rusi se face cu energie electrica la preturi preferentiale. Plus ca o puzderie de firme straine cu capital rusesc mascat sunt infiltrate in economie , stiinta , cultura si asigurari. Asa ca , oricine ai fi R.C. sigur nu esti cu romanii.

  4. Atentie Romania
    Am atentionat FBI despre intalnirea dintre Ambasadorul Romaniei
    in SUA cu Hunter Biden. Am preluat informatia din NY Times
    A participat Generalul Degetatu si Stefan Minovici reprezentanti ai
    Mafiei de Armament.
    Presedintele Romaniei are datoria sa-l ia la intrebari pe ambasador.
    ori sa-si dea Demisia !!!
    Am trimis o scrisoare bine documentata sefului Serviciului Secret dela
    Ambasada SUA . Am primis un raspuns extrem de important.
    Drasemenea un raspuns dela FBI unde luni am o intalnire
    Azi diminrata am discutat cu …..seful Sectiei Romane al Departamentului de Stat. Va voi tine la curent.
    Securitatea cu numele schimbat nu va juca pentru un val pierzator!
    Nu merita sa-si puna latul de gat. Sa speram.
    Trimet aceste randuri din NY.
    Sunt cineast si jurnalist de investigatie.
    Reprezint cu sotia mea Kiyoko media japoneza .

  5. O fi conservă CIA. Nu sunt sigur, dar bănui, așa cum și tu bănui că e conservă KGB. Dar văd că tu cam ești dus cu pluta și de asta sunt sigur citindu-ți „perlele” de gândire. Te plătesc bine ăștia de la ambasada americană? Tot stau și mă întreb de ce trebuie ca românii să fie musai de-o parte sau d-ailaltă? Oare nu pot românii gândi liber?

  6. Nu au furat americanii. Noi ne-am vandut ieftin. La fel cum stam capra in fata americanilor si le extradam cetateni romani, ceea ce incalca flagrant constitutia, insa avocata poporului bineinteles ca nu a sesizat curtea constitutionala in cazurile respective.

  7. Mă, ciumatu,.. Cum de incă n-ai observat, nu ți-a dat peste ochi, faptul că oriunde in lume, deci oriunde de se intâmplă vre-o hoție, ticăloșie, jaf, ceva ilegalitate, hopp acolo negreșit e și un român, sau romania,. Cum explici fenomenul bre, patriotu educat,,

  8. R.C. = Redactia Cotidianul. Adica atunci cind pleaca lumea din redactie acasa si tanti Maricica care da cu matura prin birouri ramine singura, se mai aseaza si dinsa la un birou si-i mai trage un „articol” … Citeodata o mai ajuta si nea Marin de la centrala termica, mai ales la rubrica „Sport” …

  9. Domnule Jardan Durais! Stimate domn! M-ati scutit de un comentariu similar! Multumesc frumos… Suplimentare! Cosmin Gusa! Cand o sa dai nataraule statului roman sutele de miliarde de lei vechi datorate de realitatea tv?, pe cand o puscarie pentru tine!! Ai facut bine ca ai „descifrat” codul genetic, cromozomii Laviniei Sandru? Uratenia intruchipata, suflet pervers gusa decrepitul este lupul moralist! Speach less…

  10. Nu este REDACTIA COTIDIANUL …?

  11. Hunter Biden a fost urmarit 24/24 de serviciul romanesc la
    vizitele dela Bucuresti. Cu cine s-a intalnit aici si
    ce afaceri a facut.
    Tacere completa. Iohanis tace.
    Dar eu am aflat . Un ofiter patriot m -a contactat.
    Lista a ajuns unde trebuie. Clasa politica , in special
    oamenii lui Soros este in deruta.
    Un lucru precis. In cateva zile Trump va vorbi de afacerile
    bideniste din Romania.
    Atentie . Securitatea cu numele schimbat joaca pe un cal pierzator.
    Cu consecinte
    Dupa alegeri Trump va face curatenie. Va schimba toata conducerea
    servicilor secrete americane ( incepand cu FBI ) si a servicilor romanesti
    aliata cu familia mafiota Biden.
    Nu e de gluma domnule Iohanis ! Nu e de gluma!

  12. Am facut multe pentru Serviciul Roman Extern.
    In primul rand le-am dat de lucru, Am plecat din Romania
    direct din ancheta securitatii. Am scapat cu viata datorita
    unei scrisori a presedintelui Carter catre Crausescu. Am anuns in America printrun schimb . Evident nu de studenti.
    Despre cazul meu s-a scris o carte : Daca treci prin camera mortii si un fllm The Execution ( deschideti Vimeo Devartes film )
    Ancheta era supervizata de Crausescu personal.
    Dar majoritatea anchetatorilot vroiau sa-mi salveze viata.
    In securitate erau multi patrioti. La fel ca acuma.
    Datorita lor am aflat multe , foarte multe , despre Hunter Biden in Romania. Nu le-am dat FBI , caci nu am incredere
    Ci direct lui Donald Trump !
    Sper sa nu fiu cenzurat ! Poate domnul general Silviu Predoiu citeste aceste randuri. Si sa ma contacteze.

  13. @Cine este ziarista R.C.?
    Prin Tratatul de Pace de la Paris, încheiat la sfârşitul celui de al doilea război mondial, la articolul al II-lea, România era obligată la plata unor despăgubiri de război către URSS în valoare de 300 milioane dolari , pentru distrugerile pe care Armata Română se estima că le-ar fi făcut în prima parte a războiului, în campania de pe frontul de Est. URSS a preluat din România resurse estimate la această valoare prin Sovromuri, care erau societăți comerciale înființate cu respectarea legilor românești, cu 50% capital sovietic și 50% capital românesc, profitul împărțindu-se la fel
    Prin comparaţie azi, cele mai valoroase resurse ale României, aurul, alte minerale, gazele, pădurile etc., sunt luate pe mai nimic de către companii occidentale, societăţile care exploatează resursele României, spre deosebire de sovromuri, sunt cu capital integral străin, iar statul român nu are aici nimic și primește doar redevențe derizorii. Azi noi nu suntem constrânşi de vreun act juridic internaţional, ci suntem pur şi simplu la cheremul SUA, care chipurile ne asigură „securitate” prin integrarea în NATO, dar ne pretind în schimb resurse şi bani, ceva ce în mai cinstita lume interlopă se numeşte taxă de protecţie.
    Prin anii ’50 noi am plătit către URSS despăgubiri pentru un război care a avut loc şi pe care ei l-au câştigat, în schimb azi plătim către noile imperii taxe de protecţie, în eventualitatea unui război care nu a avut încă loc, iar dacă va avea cândva loc, nu se ştie cine o să-l câştige, SUA sau potenţialii lor adversari.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.