Convorbirile telefonice din cazul Caracal, verificate

Convorbirile telefonice din cazul Caracal, verificate. Procurorii au cerut Vodafone TOATE convorbirile telefonice din perioada în care s-au întâmplat crimele din Caracal. Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că procurorii Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ) au cerut, miercuri, de la DIICOT Craiova dosarele crimelor din Caracal în copie certificată.

SIIJ anchetează modul în care procurorii de la Parchetul din Caracal şi cei de la DIICOT Craiova au intervenit şi s-au ocupat de crimele din Caracal, de anchetă fiind vizaţi procurorii Liviu Vasilescu de la DIICOT Craiova şi Cristian Popescu de la Parchetul din Caracal, potrivit sursei citate.

Pe 30 iulie, procurorii SIIJ anunţau au început urmărirea penală in rem, faptele cercetate fiind abuz în serviciu în cazul de la Caracal, privind modul cum oamenii legii au instrumentat dosarul. Anchetatorii au efectuat audieri şi au ridicat documente de la poliţie, parchet şi instanţă. „Procurorii din cadrul SIIJ au dispus la data de 28 iulie 2019 începerea urmăririi penale in rem, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu, în cauza privind împrejurările în care organele de urmărire penală au acţionat/nu au acţionat în contextul cercetărilor care s-au desfăşurat în dosarul uciderii adolescentelor din Olt”, informa Ministerul Public, printr-un comunicat de presă.

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care s-a ocupat de cazul dispariţiei Alexandrei, a fost audiat, luni, de către Secţia Îndrumare şi Control din cadrul Parchetului General.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Hopaaa, abia acum sunt solicitați operatorii de telefonie mobilă ? PS: Prosteala pe față dlor. !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.