Darius Vâlcov, judecat fără grabă

valcov, pensii private, administratori

Magistraţii Instanței Supreme au respins cererea DNA de preschimbare a termenului din dosarul lui Darius Vâlcov. Procurorii au cerut ca termenele să fie mai scurte astfel încât procesul să se judece mai repede. Instanţa a decis încă că următorul termen va avea loc pe 11 iunie, așa cum s-a stabilit inițial.
DNA a formulat o cerere similară și pentru dosarul lui Liviu Dragnea, respinsă, de asemenea, de către Înalta Curte.
Primul termen in apel a avut loc la mijlocul lunii aprilie, când Vâlcov a cerut amânare pentru a-și angaja avocat.
Pe 8 februarie 2018, fostul ministru al Finanţelor, în prezent consilier de stat al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a fost condamnat, de instanţa supremă, la opt ani de închisoare, decizia nefiind definitivă.
Darius Vâlcov a fost trimis în judecată în anul 2015, de către procurorii DNA, fiind acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani şi operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

1 Comentariu

  1. festina lente, vorba latrinului de la Miercurea Ciuc, că acolo s-a putut, gioarselor, ştoarfelor, sinistraţilor…e sau nu e vinovat, lăsaţi dubla măsură, căcaţi cu zdrenţe negre, care vreţi independenţă…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.