S-au descoperit anomalii noi în Triunghiul Bermudelor

O echipă de cercetători a studiat timp de 10 ani apele de lângă Triunghiul Bermudelor.

Oamenii de ştiinţă au descoperit recent lângă Triunghiul Bermudelor alte anomalii: suprafaţa apei era acoperită de o mare varietate de virusuri. Aceştia nu sunt periculoşi pentru oameni, fiind interesaţi doar de bacteriile oceanice scrie realitatea.net care citează Pravda.

O echipă de cercetători conduşi de Craig Carlson, de la Institutul de Oceanologie Bermuda, au analizat zona, timp de 10 ani. 90% dintre virusurile descoperite de aceştia la suprafaţa apei sunt necunocuţi pentru ştiinţă, arată concluziile cercetării lor.

Sute de persoane, nave şi avioane au dispărut, de-a lungul timpului, în Triunghiul Bermudelor. Zona misterioasă este înconjurată de zvonuri şi suspiciuni în legătură cu activitatea ei supranaturală. Cunoscut şi ca Triunghiul Diavolului, zona este situată în Nordul Oceanului Atlantic şi este definită de punctele Bermuda, Florida şi Puerto Rico.

Reputaţia dubioasă a regiunii a început în decembrie 1945, când zborul 19, un escadron format din 5 bombardiere ale armatei americane a dispărut în timpulul unui exerciţiu de rutină, pe timp de pace. Înainte să piardă legătura radio, conducătorul zborului a fost auzit spunând: „totul arată ciudat, până şi oceanul. Întrăm în ape albe”. Cei 14 membri ai echipajului şi navele lor nu au fost găsite niciodată. O echipă trimisă pentru a investiga dispariţia suspectă, formată din 13 oameni, şi-a pierdut urma în acelaşi loc, consolidând astfel faima stranie a Triunghiului.

Triunghiul Bermudelor se crede că ar fi responsabil pentru dispariţia misterioasă a 50 de nave şi 20 de avioane din ultimul secol, potrivit Armatei SUA.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.