Viral. Avion de pasageri aterizând printre rachete

Un avion de pasageri a aterizat pe aeroportul principal din Israel, în afara Tel Avivului, pe fondul tirurilor intense de rachete.

O înregistrare video cu aeronava apropiindu-se de aeroportul Ben Gurion a fost difuzată de televiziunea israeliană, în timp ce puternicul sistem de apărare antiaeriană Iron Dome al ţării dobora rachetele de pe cerul nopţii.

Înregistrarea video cu rachetele care sunt deviate deasupra Tel Avivului în timp ce avionul aterizează a fost distribuită pe scară largă pe reţelele de socializare. Nu este clar dacă avionul a fost în pericol acut.

Majoritatea companiilor aeriene internaţionale şi-au anulat zborurile către Israel după începerea războiului din Gaza, la 7 octombrie.

Însă compania aeriană israeliană El Al continuă să opereze zboruri regulate spre şi dinspre Tel Aviv. El Al a fost prima companie aeriană care şi-a echipat avioanele civile de pasageri cu un sistem de apărare antirachetă, în urmă cu două decenii.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

12 Comentarii

 1. Cine dracul se mai duce acolo…doar să fi nebun să te duci într-o asemenea țară!…chiar dacă nu era război într-o asemenea țară nu merită să te duci!…

 2. BRAVO ISRAEL ! CE VREI AIA FACI CĂ NU DEGEABA „KOMUNISMUL” ESTE ÎN FLOARE! GOIMII ÎNGHIT ORICE!

 3. BRAVO ISRAEL ! CE VREI AIA FACI CĂ NU DEGEABA „KOMUNISMUL” ESTE ÎN FLOARE! GOIMII ÎNGHIT ORICE!AM ÎNȚELES! NU MAI COMENTEZ!

 4. Iarasi voi astia din presa incercati sa exagerati cu toate minciunile voastre inventate . Un avion de pasageri a aterizat pe aeroportul principal din Israel, în afara Tel Avivului, pe fondul tirurilor intense de rachete.Aveti impresia ca va crede cineva ?

 5. E placut sa calatoresti intr – un Avion civil dotat cu Sistem antiracheta. Este multa adrenalina. E trendy…Evreii se intorc pe Pamantul Sfant…acolo il asteapta pe Mesia care reface Israel cel Mare….Cine e Mesia? Doua Evanghelii ne spun ca Mesia este urmasul lui David pe nume Isus…Alte doua Evanghelii ne spun ca Mesia numit Isus este nascut din fecioara…deci nu e neam cu David…Cum ar veni Mesia este Isus pentru toate gusturile… Bine, Vechiul Testament prezenta un Mesia strict iudaic, pe acela il asteapta Netaniahu si aripa dura a lui….La gramada nu sta nimeni sa aleaga, orice Mesia e de ajutor.

 6. … stiai ca exista si un messia cu numele de … „mahdi” ? 😐
  Semitii din OM sunt si ideologic frati intre ei nu doar GENETIC !
  😐

 7. ”iron dome” ce se prefac ca doboara… Explodeaza pe cer la comanda spre a le da oamenilor siguranta ca sunt aparati.

 8. BRAVO ISRAEL,CE VREI AIA FACI CA NU DEGEABA ,,KOMUISMUL”SIONIST ESTE IN FLOARE.GOIMII ÎNGHIT ORICE!VORBA CEI ,,PASAREA PE LIMBA EI PIERE,,

 9. Statul terorist Israel nu inceteaza sa se victimizeze. Pericolul reprezentat de acele rachete este minim. Rachetele alea sunt foarte slabe, aproape ca nu au putere, ca sa nu faca prea multe daune in Israel, fiind trase spre Israel cu acceptul si sub comanda Israelului care controleaza Hamas si pune in scena tot acest teatru. Iar Ben Gurion (al carui nume il poarta aeroportul) a facut la viata lui cel putin un atentat terorist dovedit, si venise si cu ideea sa faca un canal naval folosind ca metoda de sapare detonarea a mai multir bombe nucleare. Ca sa intelegeti mai bine cu cine aveti de a face cand e virba de israel.

 10. Au lasat sistemul de aparare activat si s-a activat impotriva propiului avion. Rachetele au fiecare radarul ei si computerul ei. Am vazut cum s-au vanat si intre ele . Costa imens. Milioane de dolari aruncati pe artificii. Sa vezi foame la evvrei.
  O sa vina Ursula cu caciula sa dea Romania bani.

 11. Aia sunt deja in faliment cu avioanele lor. Vin cu filmulete ca cel cu focul de artificii prezentat berbecilor de mascaricii Ciutacu si Gadea.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.