Crin Antonescu demontează intoxicările RoTV

Călin Popescu Tăriceanu şi Ludovic Orban nu au fost niciodată subiectul vreunei discuţii privind excluderea din PNL. Congresul extraordinar al PNL va avea loc pe 22 februarie. Primarul din Baia Mare, exclus cu largă majoritate.

Antonescu despre „ştirile şoc” ale RoTV

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a demontat luni toate intoxicările de presă ale RoTV privind PNL. „Seară de seară, un post tv inventează fel de fel de ştiri referitoare la ce se întâmplă în PNL. Precizez foarte clar. Nu s-a discutat niciun moment, niciunde, nicicând, problema excluderii din partid a domnilor Orban sau Tăriceanu. Ieri seară am aflat şi eu, «şoc imediat, Antonescu îl exclude pe Becali». Evident nici pomeneală de aşa ceva”, a declarat Antonescu. Tot liderul liberal a demontat informaţia privind „cearta” dintre el şi Tăriceanu pe buget, aşa cum informase RoTV cu o oră în urmă. (Surse participante la întrunirile la vârf a PNL ne-au confirmat că nu a exista nicio ceartă între cei doi, fiind expuse doar o serie de opuncte de vedere referitoare la construcţia bugetului – n.a.)

Cherecheş exclus, şeful de la Bihor demisionează din funcţie

Cu 158 de voturi „pentru”, 17 „contra” şi 5 buletine anulate, Delegaţia Permanentă a PNL a aprobat excluderea din partid a primarului municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş. După cum se ştie, în campania electorală, Cherecheş nu a fost de acord cu nominalizarea a doi candidaţi la parlamentare şi a lansat şi un apel public băimărenilor pentru a nu fi susţinuţi respectivii candidaţi.

În cadrul Delegaţiei Permanente nu s-a mai discutat şi excluderea deputatului de Bucureşti, Octavian Bot, BPC al PNL retrăgând solicitarea de excludere. Acest fapt l-a determinat pe liderul PNL Bihor, Cornel Popa să demisioneze din funcţia de şef al filialei. Octavian Bot a fost propus iniţial pentru excludere din cauză că le-a adus jigniri grave lui Popa şi altor lideri liberali bihoreni. Motivul jignirilor, liberalii bihoreni nu l-au acceptat drept candidat pe listele USL Bihor. Crin Antonescu a declarat că regretă gestul lui Cornel Popa.

Tot în Delegaţia Permanentă s-a aprobat convocarea unui congres extraordinar pentru 22 februarie a.c. Congresul urmează să aleagă o nouă conducere a PNL, Antonescu declarând că va candida pentru funcţia de preşedinte al partidului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Lucian Gheorghiu 3052 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.