Românii trebuie să se teamă de ce-i aşteaptă în Anglia

Britanicilor le este frică de „invazia” românilor şi bulgarilor. Dar mai repede „invadatorilor” trebuie să le fie frică. Ce s-a întâmplat în noaptea de Anul Nou în principalele oraşe din Anglia. Interzis minorilor!

Ca şi în noaptea dintre 31 decembrie 2012 şi 1 ianuarie 2013, şi acum, în noaptea trecerii în 2014, în marile oraşe din Anglia a fost „prăpăd”. Alcoolul şi drogurile au făcut ravagii printre cei care au petrecut noaptea de Anul Nou în stradă. „Daily Mail” a prezentat un fotoreportaj din care lipsea doar „pătrăţelul roşu”, sau inscripţia „interzis celor sub 18 ani”. Interzis să citească şi să privească pozele publicate. Dar în multe dintre pozele publicate pe site-ul prestigioasei publicaţii apar şi cei care încă nu au serbat majoratul. Termenul depravare este depăşit pentru ceea ce se poate vedea şi citi. Beţia este deja doar un eufemism.

Londra, Liverpool, Manchester, Birmingham şi Newcastle nu înseamnă doar John Terry, Lampard, Walcott, Gerrard, Rooney sau Ben Arfa. În noaptea de Anul Nou, cel mai bund „jucător” poartă numele de orgie. Însoţit şi de cel care răspunde la numele de violenţă.

100 de arestări au fost operate numai în centrul Londrei. Poliţiştii au avut misiunea de a anihila „minoritatea beată”, pentru ca turiştii străini şi localnicii care au dorit să petreacă civilizat să fie în siguranţă. 3.800 de poliţişti au asigurat ordinea în Londra. Ambulanţa a fost apelată de 1.100 de ori între orele 19.00 şi miezul nopţii şi de 469 de ori în primele ore ale noului an numai în capitala Angliei. Conform publicaţiei mai sus citate, este inexplicabil cât de mult s-a băut cu ore bune înaintea începerii petrecerilor propriu-zise în baruri şi cluburi. De altfel, conform unor informaţii „calde”, serviciul de ambulanţă a fost apelat în Anglia la fiecare 15 secunde. „Probleme” au fost şi în celelalte oraşe amintite, dar şi în Scoţia şi Ţara Galilor. Peste tot poliţia a avut serios de lucru, iar „dubele” au fost mai mereu pline.

O imagine de ansamblu a ce s-a întâmplat puteţi afla şi vedea direct de la sursă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Lucian Gheorghiu 3052 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.