Aristotel Căncescu, reținut

Preşedintele CJ Braşov, Aristotel Căncescu, a fost reținut, luni seară, de procurorii DNA, după mai multe ore de audieri.
Cancescu ar fi semnat contracte pentru care instituția pe care o conduce ar fi plătit și de 10 ori mai mult decât ar fi fost normal.

De asemenea, administratorul public din Consiliul Judeţean (CJ) Braşov, Radu Ispas, a fost reţinut de procurorii anticorupţie, după ce a fost audiat în dosarul şefului CJ.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Braşov, Mihai Pascu, a fost lăsat în liberate după ce a fost audiat, luni, de procurorii DNA.

La intrarea în sediul DNA Braşov, Mihai Pascu a spus că ancheta procurorilor vizează două contracte încheiate de CJ în 2008 şi 2009, înainte ca el să fie numit vicepreşedinte al instituţiei.

Potrivit acestuia, unul dintre contracte vizează lucrări la un drum judeţean, iar celălalt construcţia unor terenuri de sport.

”Contractele au fost verificate de Curtea de Conturi, care a semnalat la terminarea raportului, în acest an, nişte probleme de care evident ştiam”, a mai spus Mihai Pascu.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.