Avion prăbușit în județul Brașov

Un avion de mici dimensiuni, care decolase din Timiș, s-a prăbuşit în apropiere de Braşov. Aparatul era înregistrat în Italia şi s-a prăbușit între localitățile Perșani și Șinca, în zona căii ferate care leagă Brașovul de Făgăraș, la marginea unui lan de grâu.

Cele două persoane care se aflau la bordul avionului, au decedat. Pilotul a murit la spital, iar celălalt pasager, o femeie, în urma impactului aparatului cu solul.

Update: Pilotul avionului a decedat după patru ore, în condiţiile în care medicii au încercat fără succes să îl stabilizeze.

Pacientul a fost adus la Târgu Mureș puțin după ora 14.00, sângera abundent, iar de atunci echipele medicale încearcă să îl stabilizeze.

Update: Ultimele informații arată că pasagerul care a murit era o femeie româncă (foto), pe nume Silvia Cioban.

Update: Potrivit prim-adjunctului inspectorului șef al ISU Brașov, maiorul Lucian Marciu, bărbatul rănit în accident este italian, are 66 de ani, vârsta putându-i-se afla pentru că i s-au găsit documentele la locul accidentului şi are are arsuri pe față și pe membrele superioare, de gradul I și II.

Dr. Cristian Boeriu, coordonatorul SMURD Târgu-Mureș, a precizat pentru Agerpres că, după ce va fi stabilizat la locul accidentului, bărbatul va fi transportat la Târgu-Mureș cu un elicopter SMURD, întrucât vremea este nefavorabilă pentru a putea fi adus la București pe calea aerului.

foto: facebook.com/ Pilotul, cetățean italian

În ceea ce privește cealaltă persoană decedată în accident, deocamdată nu se cunosc date despre aceasta, deoarece la impactul cu solul avionul a luat foc și nu i-au fost găsite actele de identitate, a precizat Lucian Marciu.

Vineri după-amiază, în zona Aerodromului Cisnădie, din judeţul Sibiu, a avut loc un accident similar, un alt avion, tot de mici dimensiuni, s-a prăbuşit.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.