×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 7 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Miercuri, 20 septembrie 2017, 17:32
EUR (€)
-0.0001 ↘
4.5989 RON
USD ($)
-0.0098 ↘
3.8275 RON
• • •
Reacții la scandalul Goțiu - Palada
Bătaia, tradusă de Nicușor Dan și de Băsescu

Nicușor Dan a sărit în apărarea colegului său Mihai Goțiu după ce acesta a fost bătut de sociologul Mirel Palada, la B1 TV, fostul președinte USR opinând că "este nevoie de presiune publică pentru ca agresorul să plătească".

„Mihai Goțiu a fost agresat fizic de Mirel Palada în studioul B1Tv. Era de așteptat ca scăderea continuă a dialogului democratic (vă amintiți de "ciocu' mic; acum suntem noi la putere"?) să ducă aici. Mihai Goțiu va face plângere penală și este nevoie de presiune publică pentru ca agresorul să plătească. Mihai Gotiu este un luptător. A fost ani de zile unul dintre principalii opozanți ai proiectului minier de la Roșia Montană.
Alături de Mihai Goțiu”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, Traian Băsescu, referindu-se la același incident, nu a ratat ocazia de a ataca din nou Antena 3, numindu-l pe Mirel Palada "un individ cu comportament de derbedeu ordinar".

"Un individ cu comportament de derbedeu ordinar, pe numele lui Mirel Palada, a găsit de cuviinţă să-şi acopere handicapul intelectual în dezbaterea cu senatorul Mihai Goţiu, lovindu-l cu pumnii şi picioarele în pauza emisiunii Nadiei Curlin, moderatoare la B1 Tv.
Nu voi mai participa la nicio emisiune a vreunei televiziuni care, din acest moment, îl va mai invita pe Mirel Palada în platourile sale.
Băgaţi mare Gâdea, Badea, Zamfir şi restul clicii de la Antena 3. Şi luaţi-l cu voi şi pe Codrin Ştefănescu să vă mângâie intelectul alături de Palada, că sunteţi toţi de aceeaşi teapă şi nivel de inteligenţă", a scris Băsescu contul său de Facebook.

(I.R.)Publicat Joi, 14 septembrie 2017
2478
 | 3
 | 21
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
dancp
+9
grasul doarme in parlament si base da cap in gura la arabu din bucala da atunci era bine nu?
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
QX
+22
Rasul curcilor: tatal dosului de palma si capurilor in gura "da" cu inteligenta si huliganismul de pamant - e hai, ori ce? Bagabonti fac politica si-s profesori de maniere pentru oamenilor ce-si castiga cinstit painea zilnica, iar televiziunile (care au si uitat de cand nu si-au mai achitat obligatiile la bugetele de stat) is formatoare de opinii - vanturand doar scandaluri, dezastre si crime.
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Mirela... @ QX
+16
Dar Gotiu asta,cine o fi ,de ce nu dormea in parlament la ora aia ???cine l-a pus sa se scoale ???
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
!!!??? @ QX
+16
Ia vezi Basescule,sa nu urmezi tu...nu mai bate campii,ca prea te bagi in seama....mereu pe ecran...aiurea...
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Lili
+23
Basescule, ia aminte pe cind o sa dai ochii cu Mirel Palada. Sa vezi si tu pe pielea ta ca Palada nu e copilul pe care l-ai batjocorit, parsivule....
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Klaus Woodenhead
+22
Și dacă îl invită pe Mirel Palada, tot nu scăpăm de jegulici ăsta pe a cărui cuvânt poți trage apa.
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
PD
+30
Auzi cine se revolta!? Tocmai batausul de copii !? Sictir! Cat despre n.d.....nimic dar absolut nimic de comentat...nu exista !
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Tiaso
+35
Caricatura basescu,care lovea arabi,copii si tot ce misca,ca sa vada Nuti ce cocosel era el,tocmai el vorbeste de inteligenta,tocmai el ,cel mai prost presedinte care a existat pana la iohannis, care si asta se straduie sa-l intreaca.Iar Gotiu ala,daca nu dormea si vorbea in somn prostii la adresa lui Palada,inseamna ca "o fi injurat,o fi zis ceva...".Dar de batut clar se poate spune ca a scapat ne batut,ci a incasat doar o atentionare,ca doar nu s-a agatat ala de el din senin,asa ca boala de omul sanatos.Cand vorbim de agresiune trebuie sa incepem cu "preludiul",cu limbajul tot mai violent,plin de invective ticaloase ,denigrari mincinoase si plin de tupeu maxim,folosit de personaje care considera, in nesimtirea lor,ca pot sa vomite orice mizerie ca doar nimeni nu le face nimic.
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Alcibiade. Braila.
+23
Cred ca nu mai surprinde pe nimeni tupeul de derbedeu si golan ordinar afisat si in acest caz de psihopatul de Basescu. Ramane acest rudimentar si primitiv de Gotiu dar si "moderatoarea" Nadia Curlin de la B1 TV care nu a scapat ocazia sa se dea din nou in stamba, inflamand pana la paroxism si schizofrenie dialogul din platou, fiind gata gata sa fie plesnita peste ochi si bot de Nicolicea, la o emisiune TV anterioara. Alo, dementilor, va da lumea foc mai nenorocitilor daca aveti in continuare pretentia maladiva, bolnavicioasa si fascista de a va impune parerile asupra invitatilor. Voi trebuie sa fiti moderatorii parerilor exprimate de invitati, scarbelor si putorilor, nu artificierii de potentiale conflicte verbale sau fizice dintre ei. R-ar mamicuta voastra a Draku' de scarnavii cat rau ati mai facut aiuritilor, naivilor si ageamiilor in ale politicii si adevarului, dar si tarii in general...?!
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
PD @ Alcibiade. Braila.
+24
Subscriu...
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
mit @ Alcibiade. Braila.
+9
Sustin dar si completez, ceea ce ai comentat este valabil pentru toate televiziunile din Romania inclusiv TVR 1 prin emisiunea ROMANIA 9 ca o prelungire a postului A3.
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
anado tauriga
-18
un sociolog cu comportament antisocial e grav bolnav. Nu-l simpatizez pe goţiu, care, în cel mai bun caz, ar trebui să măture uliţele din Ferentari, dar palada trebuie legat....
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
lili @ anado tauriga
+10
Plus!!!
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Traian
+37
Panarama asta are tupeul să vorbească? ,,Zdreanța” politicii românești era lăudat de coana leana cum dădea el cuiva un cap în gură...
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Lupul moralist
+38
Mai derbedeu ca fostul primar gen al capitalei , care a dat un cap in gura unui arab , cand ala era neatent si se uita in alta parte ( si mult agreat de Udrea !! ) , nu cred ca poate exista . Tupeu cat cuprinde !
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Recomandate
Lobbyștii lui Coldea
Publicat acum 6 ore şi 2 minute
Trump: Un regim depravat, bandă de criminali!
Publicat acum 23 ore şi 38 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
4 articole/ Actualizat Duminică, 17 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
19 articole/ Actualizat acum 3 ore şi 33 minute
Ioan Buduca

După ce au apărut ziarele, a fost posibilă manipularea în masă, prin propagandă ideologică. După ce au apărut televiziunile, propaganda prin ideologie s-a transformat în propagandă de tip publicitar.

Ioan BuducaPublicat acum 21 ore şi 49 minute