Controalele Guvernului, făcute doar să amâne orice decizie pentru ca scandalul să fie uitat

Despre nesfârşitele controale derulate de Guvern, auditorul Spitalului de copii Braşov, Silviu Măgureanu, spune că sunt făcute doar să amâne orice decizie pentru ca scandalul să se dilueze treptat până va fi uitat.

Măgureanu face precizări, de asemenea, în legătură cu protocoalele medicale pentru dezinsecţii, despre care spune că specificau în detaliu doar substanţe care se regăseau în produsele Hexi Pharma, arată b1.ro.

„Din 9-10 produse de la producători diferiţi analizaţi, singurele produse care aveau „dosarul complet”, avizate de Ministerul Sănătăţii erau cele de la Hexi Pharma… adică, ca un produs să nu aibă niciun fel de concurent introduci o cerinţă de eligibilitate suplimentară şi astfel produsul tău va fi singurul eligibil, a declarat pentru Gazeta Sporturilor, Silviu Măgureanu.

Chiar şi aşa, pentru a fi sigură că nu ratează nicio licitaţie, Hexi Pharma şi-a construit o reţea de dealeri cu care „concura” şi care aveau obligaţia să vândă produsele companiei chiar şi cu 30 la sută mai scump.

Astfel, orice licitaţie sau negociere directă era câştigată de Hexi Pharma, în condiţiile în care îşi asigura preţurile mici, contractul fiind asigurat fără probleme, mai arată sursa citată.

Hexi Pharma îşi crease un sistem de dealeri care vindeau cu 25-30% mai scump ca ei… închipuiţi-vă că sunteţi producător de ceva, ţi-ai găsit dealeri şi deşi oriunde în lume lucrul ăsta înseamnă că tu ca producător nu mai vinzi decât prin aceştia, Hexi Pharma vindea mult mai ieftin decât reprezentanţii săi, explică Silviu Măgureanu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.