Cozi la vot în străinătate

    • Românii din străinătate stau la cozi ca să votezele președintele României. În Republica Moldova, Franța, Germania, Italia și nu numai zeci de oameni stau duminică la coadă să-și exercite dreptul la vot.
      Cea mai mare aglomerație la secțiile de votare din diaspoara se înregistra duminică după amiază în Franța, Germania, Republica Moldova și Spania, a declarat Daniel Țecu, președintele FADERE, citat de B1 TV.

      Potrivit acestuia, este pentru prima dată când și românii din Germania se grăbesc să își exprime opțiunea.

      Cozi la urne sunt și în Luxemburg, Londra și Amsterdam.
      Foto Facebook
      Fotografie: Da, se poate! Oameni reali, fara autocare, doar cu vointa! In Romania lucrului bine facut, cetatenii nostri nu vor mai sta la cozi atat de lungi pentru a-si exercita un drept elementar...inca putin.



      Dublin, Irlanda Foto Facebook

      Fotografie de la Haste Slowly.



      Haga, Olanda Foto Facebook
      Haga voteaza

Munchen, Germania Foto Facebook

Asa arata oamenii buni la M!unchen. Hai ca ar fi rusinos sa nu mergem la vot aici unde nu sunt cozi. Votati! 11.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8533 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.