×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 6 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Miercuri, 20 septembrie 2017, 05:02
EUR (€)
+0.0008 ↗
4.5990 RON
USD ($)
-0.0119 ↘
3.8373 RON
• • •
Anunț de la Cotroceni
CSAT, convocat după scandalul banilor pentru armată

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, joi, de la ora 11.00, o şedinţă a CSAT pe tema participării Armatei la o misiune NATO cu capabilităţi navale, dar şi a strategiei naţională de prevenire a proliferării armelor de distrugere în masă, a anunţat purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi.

"Joi, 14 septembrie, începând cu ora 11,va avea loc, la Palatul Cotroceni, ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, ședință condusă de președintele României", a precizat Dobrovolschi.

Pe ordinea de zi a ședinței se vor afla participarea forțelor navale ale Armatei Române la un exercițiu militar al NATO și strategia națională în domeniul prevenirii proliferării armelor de distrugere în masă.

"Două elemente există pe ordinea de zi a acestei ședințe și anume participarea Armatei Române, cu o capabilitate navală la o misiune sub conducerea NATO, în semestrul doi al anului 2017 și strategia națională în domeniul prevenirii proliferării armelor de distrugere în masă", a detaliat Dobrovolschi.

Președintele României a fost informat în permanență în legătură cu situația din MApN, a declarat joi, la Palatul Cotroceni, purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale. Iohannis a fost informat în permanență în legătură cu situația din MApN, a avut un dialog, de asemenea, cu premierul, a cerut soluționarea problemelor situației din MApN, lucru care s-a întâmplat și lucrurile sunt cele pe care le știți — premierul a primit demisia din partea ministrului, iar președintele a fost de acord cu poziția premierului", a precizat purtătorul de cuvânt.

Rareş ConstantinescuPublicat Joi, 07 septembrie 2017
967
 | 0
 | 15
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
??????
0
Ătia de la parlament or fi "înțeles" că "autonomia" unei instituții cum este Curtea de Conturi nu înseamnă numirea unei "conduceri politice" ?
Publicat Vineri, 08 septembrie 2017
+Răspunde
??????
0
Cum ați comenta despre faptul că ăștia "de se ocupă cu politica" încă își mai "doresc" "conducere politică" la conducerea Curții de Conturi, instituție care are ca principală atribuție verificarea modului de cheltuire a banilor publici ? Considerați că ar fi totuși necesar ca instituia Curții de Conturi să funcționeze pe lângă CSM ?
Publicat Vineri, 08 septembrie 2017
+Răspunde
Mon cher,
+2
Ziarist de vorbe pe gangul politichiei ...Ce legatura vezi intre banii armatei si sedinta CSAT[adica intre prefectura si ce ai in ...capul ziaristic].Baloane ,baloane pentru a castiga ceva cititori?Va preda mister Nistorescu lectia ,in reluare,a gainii cu pui vii si patru picioare ? Analiza reala a motivului convocarii CSAT este prezentata ca la hipermarket.Daca puteti analiza motivele convocarii ,va rog ,sa le faceti cu profesionalism si ca stire de colt de strada la convocarea baietilor din cartier!
Publicat Vineri, 08 septembrie 2017
+Răspunde
c.g.
0
Tutuianu , probabil are '' ochii albastrii '' cam este pe smen cu sotul doamnei Carmen a incerca oarece ghidusii si Laiviu Dragnea i-a dat un sut in dos ! In rest nimic deosebit ! p.s. - omul din Deal a convocat CSAT -ul ca nu poate sa ii faulteze pe cei din PSD, sa mai aduca calamitati tehnocrate la butoan, ca actuala Opozitie cu PNL-ul in frunte sunt vraiste probabil ca au sa fie in zona asta inca un deceniu !
Publicat Joi, 07 septembrie 2017
+Răspunde
genocid
+8
Eu, romin mindru cu mucii pe piept si cu burta plina de E-uri nu inteleg un lucru (mai multe) : de ce Germania scoate castanele din foc cu mina Romaniei? de ce Germania nu plateste petrolul pe care l-a furat din Romania? (la Ploiesti nu au fost si nu sunt sasi propietari de puturi) de ce Germania nu aloca 2% din PIB pentru aparare? de ce trebuie sa apere Romania Germania atita timp cit conditia de aderare la NATO a fost desfiintarea serviciului militar obligatoriu si a Armatei Romane? de ce zacamintul de gaz din Marea Neagra este transferat in occident iar noi trebuie sa ne imprumutam la FMI in timp ce Ungaria primeste bani pentru tranzitarea gazului? de ce suntem tinta planetara fara sa avem dreptul de a fuma ultima tigare? de ce Adrian Nastase nu-l beleste pe Basescu? de ce Voiculescu nu-l beleste pe Basescu? de ce nu avem clasa politica care sa apere interesele romanilor? de ce suntem romani? de ce…………….?????
Publicat Joi, 07 septembrie 2017
+Răspunde
JE SUIS RARINCA
+6
A iesit purtatorul de ..Nutrii in Cap.. din Hibernare!!. O fi bine ? O fi rau ? Mai cumpara Romania ceva Cosciuge Zburatoare de pe la Yanchei?!. Ceva Barci si alte Hidro-biciclete pentru Iobagii di colonie. Stelu
Publicat Joi, 07 septembrie 2017
+Răspunde
lili
-4
Dupa Demisie, Tutuianu s-a Laudat pe Facebook cum a facut si-a dres de n-a mai putut! "Am facut totul, am excelat ca nimeni altul, am avut realizari peste realizari si acum am cazut ca prostu' la Examenul de Comunicare la PSD"! Eu, mare Avocat, Mediator(???!), mare Lector Universitar la facultatea de Drept a celebrei Univ din Targoviste, uitati-va in CVul lui, adica Om cu Cuvantul in gura! Si pic ca Prostu' Examenul de comunicare, adica de MINCIUNA la PSD! Rusine, Tutuianule, NU ne poti minti pe toti, stim ca in afara de MINCIUNI voi cei din acest Guvern NU sunteti in stare de nimic! Rusine! Cotidianul, va rog sa dati comentariul!
Publicat Joi, 07 septembrie 2017
+Răspunde
Cata
+6
ia uite e viu si da din miini... ce bascalie...
Publicat Joi, 07 septembrie 2017
+Răspunde
civilu
+1
Daca domnul prezident iubeste Romania, sa dispuna masuri ca militarii sa nu mai fie bataia de joc a civililor fara armata la activ!
Publicat Joi, 07 septembrie 2017
+Răspunde
Nastratin @ civilu
+5
Sigur ca da ! Iar civilii sa nu mai fie bataia de joc a militarilor fara creier in dotare !
Publicat Joi, 07 septembrie 2017
+Răspunde
Jorj
+1
Nu le mai dati salarii lui Dragnea si Tariceanu si atunci vor fi bani pentru armata. Cei doi au din ce sa traiasca, din coruptii anterioare.
Publicat Joi, 07 septembrie 2017
+Răspunde
Recomandate
Trump: Un regim depravat, bandă de criminali!
Publicat acum 11 ore şi 8 minute
Tun cu indemnizația de artist
Publicat acum 21 ore şi 2 minute
Ziariștii acoperiți, în pericol
Publicat acum 10 ore şi 31 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
4 articole/ Actualizat Duminică, 17 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
Ioan Buduca

După ce au apărut ziarele, a fost posibilă manipularea în masă, prin propagandă ideologică. După ce au apărut televiziunile, propaganda prin ideologie s-a transformat în propagandă de tip publicitar.

Ioan BuducaPublicat acum 9 ore şi 19 minute