Donald Trump, vedeta primei dezbateri cu prezidențiabilii republicani

Magnatul miliardar Donald Trump a continuat să domine cursa republicană pentru preşedinţia americană, provocând noi controverse în prima dezbatere republicană, joi seara (vineri dimineaţa ora României), în care a fost atacat de ceilalţi participanţi, relatează BBC News online, citat de Mediafax.

Magnatul, care a schimbat drastic campania republicană prin comentarii controversate despre eroi de război şi mexicani, s-a aflat în centrul atenţiei.

El a fost criticat de către Senatorul Rand Paul din Kentucky pentru faptul că a fost singurul participant la dezbatere care a refuzat să-i susţină pe oricare dintre contracandidaţii săi care ar obţine nominalizarea Partidului Republican în cursa pentru Casa Albă.

Spectatorii dezbaterii l-au huiduit pentru acest refuz. De asemenea, Trump şi-a menţinut comentarii ofensatoare anterioare la adresa femeilor.

La finaul dezbaterii, comentatorii au salutat imediat prestaţiile senatorului Marco Rubio din Florida şi guvernatorului statului Ohio John Kasich.

Însă foştii guvernatori ai Floridei Jeb Bush şi Wisconsinului Scott Walker – favoriţi, alături de Trump – nu au reușit să le ofere susţinătorilor lor momente remarcabile.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.