Fost parlamentar a decedat la 37 de ani

Fostul parlamentar PRM Vlad Hogea a încetat din viață sâmbătă la vârsta de 37 de ani în urma unui infarct. Anunțul decesului fostului parlamentar a fost făcut de fostul deputat PSD Bogdan Diaconu, căruia Hogea i se alăturase într-un nou proiect politic.

A plecat dintre noi un mare naționalist, Vlad Gabriel Hogea, care pe 9 ianuarie 2015 ar fi împlinit 38 de ani. A plecat la cele veșnice subit, cu mult înainte de vreme, lăsând în urmă o familie sfâșiată de durere și colegi de idei și de credință care nu-l voi uita niciodată.
A fost unul din promotorii Partidului România Unită, fiind alături de mine în acest sens încă din 2012. A muncit până în ultima clipă pentru renașterea naționalismului românesc și pentru unificarea forțelor în această direcție. Între anii 2000 și 2008 a fost deputat în Parlamentul României, iar în 2005 a fost euroobservator la Parlamentul European. A avut o intensă activitate publicistică, și-a luat doctoratul în istorie și a luptat mereu pentru respectarea României și a valorilor acestui popor. A realizat și o emisiune de neuitat la Antena 2, intitulată ”Filmul sau viața”, pe care mulți dintre noi și-o aminteau cu drag, dar, de azi înainte, ne-o vom aminti cu durere în suflet. Fetiţa sa are numai câteva luni, dar într-o bună zi va înţelege moştenirea lăsată de Vlad Hogea şi va fi mândră de cel care a fost tatăl său…”, a scris Bogdan Diaconu pe contul său de Facebook.

Vlad Hogea a fost membru PRM din 1992 unde a activat în organizaţia de tineret. A fost ulterior promovat pe lista PRM la alegerile parlamentare din 2000, unde a obţinut un mandat de parlamentar de Iaşi. La alegerile din 2004, a fost ales din nou deputat din partea PRM, de data aceasta în judeţul Vaslui. În preliminariile aderării României la Uniunea Europeană, a fost trimis în 2005 ca euro-observator la Parlamentul European.

În 2006, Hogea a demisionat din PRM şi s-a înscris în PNG-CD-ul lui Gigi Becali. Ulterior a activat în PC şi apoi în PP-DD, unde era secretar executiv şi coordonator al Departamentului de Comunicare şi preşedintele al filialei Iaşi.

Vlad Hogea ar fi împlinit 38 de ani în ianuarie

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.