Oprișan, prins conducând cu viteză

Preşedintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprişan, a fost prins de poliţiştii în timp ce conducea cu viteză.

Maşina condusă de Marian Oprişan a fost surprinsă de aparatul radar al Poliţiei Rutiere din judeţul Bacău, în 3 august, în comuna Nicolae Bălcescu. Acesta ar fi depăşit viteza cu care putea circula în localitate, poliţiştii dispunând reţinerea permisului în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule.

Oprișan spune că a contestat procesul-verbal de contravenţie, pentru că era în afara localităţii şi nu a depăşit viteza legală, precizând că în prezent are dreptul legal să conducă.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a contestat procesul-verbal de contravenţie la Judecătoria Focşani, care a înregistrat dosarul şi urmează să stabilească data judecării cauzei.

Marian Oprişan a declarat pentru Mediafax că a contestat procesul-verbal de contravenţie întrucât nu corespunde realităţii şi că nu a depăşit limita legală de viteză.

„Am contestat în justiţie procesul-verbal de contravenţie întrucât nu corespunde realităţii. Era noapte, în jurul orei 02.00, eram în afara localităţii şi nu am depăşit limita legală de viteză. Dar m-am supus regulilor organului de poliţie, aşa cum trebuie să facă toţi cetăţenii normali ai acestei ţări”, a spus Oprişan.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.