Predoiu o ține pe-a lui: „Ignorați, vă rog”

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu neagă că se va retrage din cursa pentru şefia formaţiunii, afirmând că sunt „intoxicări”.

„Retragerea mea – fake news! Candidatura mea – știre corectă! Dincolo de aceste „jocuri de campanie”, pun și eu o întrebare: daca n-am șanse reale, de ce vor, totuși, unii, să mă retrag?! Propunere: hai să ne vedem fiecare de moțiunile noastre și de opoziție la PSD !”, a scris Predoiu sâmbătă pe Facebook.

Anterior, Predoiu a mai transmis „un mesaj către suporterii și prietenii săi”. „Ignorați, vă rog, intoxicările „prietenești”! Cu cât mai mult vorbesc ei mincinos despre presupusa mea retragere din cursă, cu atât mai fermă e hotărârea mea să candidez ca să câștig competiția! Mesaj către „prieteni”: nu vă mai cheltuiți resursele cu închipuiri și vise!”, a afirmat prim-vicepreședintele PNL.

Precizările lui Predoiu vin în contextul în care reprezentanţi ai filialelor PNL din Transilvania s-au întâlnit vineri la Cluj Napoca cu foşti şi actuali lideri ai formaţiuni, iar reuniunea s-a încheiat „indecis” în privinţa susţinerii candidatului la preşedinţia PNL.

Dintre potenţialii candidaţii la preşedinţia PNL, Cătălin Predoiu a spus că îşi menţine decizia de a candida, în timp ce Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea a amânat până după 3 mai luarea unei hotărâri. Actualul preşedinte interimar al PNL Raluca Turcan nu a anunţat nicio decizie.

Printre participanţii la reuniune s-au aflat Vasile Blaga, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, europarlamentarul Daniel Buda.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.