Președintele unei secții de votare din Buzău, preluat de ambulanță

Preşedintele unei secţii de votare din Mărăcineni (Buzău) a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital, duminică, la scurt timp de la deschiderea urnelor, după ce i s-a făcut rău, în timp ce președintele unei alte secţii de votare din județ nu s-a putut prezenta pentru că s-a îmbolnăvit, informează Mediafax.

Potrivit președintelui Biroului Electoral Județean (BEJ) Buzău, judecătorul Mihail Stănescu, două cazuri neprevăzute s-au înregistrat la deschiderea urnelor, însă în nicio situație nu a fost afectat procesul electoral.

Conform sursei citate, președintelui unei secții de votare din localitatea Mărăcineni i s-a făcut rău la scurt timp de la deschiderea urnelor. Președintele secției de votare, o femeie, a suferit o cădere de glicemie, motiv pentru care a fost solicitată o ambulanță care a preluat-o și transportat-o la spital.

Pe de altă parte, la o secție de votare din municipiul Buzău membrii biroului au fost anunțați la ora 07:00 că președintele nu se poate prezenta pentru că s-a îmbolnăvit, fiind transportat la spital. Și în acest caz, activitea a fost preluată de locțiitor, iar procesul electoral nu a fost afectat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.