Reacție incredibilă a Hexi Pharma în cazul perchezițiilor

Purtătoarea de cuvânt a firmei Hexi Pharma, Loredana Albu, le-a mulțumit polițiștilor, în numele angajaților, că au venit să facă percheziții sâmbătă. Astfel, în contextul în care polițiști, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul General au efectuat, sâmbătă, percheziții la sediul și punctele de lucru ale Hexi Pharma, reprezentanta firmei și-a exprimat mulțumirea că aceste percheziții au loc „în sfârșit”.

„Gândiți-vă că sunt 50 de angajați în fabrica din spatele meu și 450 de angajați în tot grupul Hexi care stau de două săptămâni într-o mare incertitudine. Noi am sigiliat loturile, toate, așa cum s-au lucrat, încă de la începutul scandalului, și le mulțumim că au venit. Asta vrem și noi, să fie o piață bine reglementată, cu reguli foarte stricte, astfel încât să știm ce e de făcut de acum încolo, ca să evităm așa ceva. (…) Nu știu dacă e târziu sau devreme, noi am așteptat încă din prima zi. (…) Credem că au acționat atunci când le-a venit rândul și atunci când au crezut ei. Noi am acționat imediat ce am aflat că e posibil să fie o problemă și încă de atunci am așteptat să vină și să ia probe”, a spus ea.

Loredana Albu a menționat că firma a trimis probe pentru cele două produse care au fost acuzate.

„Am luat și noi probe, îi rugăm să ia și ei, astfel încât să ne asigurăm că nu e nicio problemă. Noi sperăm să nu fi fost așa, dar din moment ce am oprit producția imediat, am luat în calcul varianta că s-ar fi putut întâmpla”, a declarat ea.

Totodată, aceasta a susținut că Hexi Pharma a câștigat contractele cu statul pentru că are produse de calitate.

„Sunt sigură că în curând o să aflăm că de fapt Hexi este fabrica cea mai bună de pe piață. Pentru calitate a câștigat licitațiile cu statul. Din punctul nostru de vedere pacienții au fost în siguranță. Sunt produse testate, mai ales cele folosite în blocul operator, nu au fost niciodată contestate, nu au existat discuții”, a spus purtătoarea de cuvânt.

VIDEO

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.