Robert Negoiță: Nu vedeţi că toţi avem dosare penale?

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat, luni, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional PSD, că „într-un fel sau altul”, toată lumea are dosare penale, precizând „Ce facem, ne dăm demisia toţi?”.

„Acum două săptămâni, suntem într-un proiect cu fostul ministru Pîslaru, care a fost tăvălit prin presă, că tot felul de nenorociri, a fost împins afară, a fost… şi după aceea s-a dovedit că e nevinovat. Şi cazuri de genul ăsta avem nenumărate. Eu cred că ne dorim o societate normală. O societate normală înseamnă exact ce scrie în Constituţie, adică prezumţia de nevinovăţie. Şi până la urmă, într-un fel sau altul, nu vedeţi că toţi avem dosare penale? Ce facem, ne dăm demisia toţi?”, a întrebat retoric Negoiţă, la intrarea în sediul PSD.

Social democratul a mai spus că „dacă e aşa, înseamnă că facem dosare celor puţini care au rămas fără şi plecăm cu toţii. Ieşim din ţară, nu?”

Biroul Permanent Naţional al PSD se reuneşte luni, la sediul central al formaţiunii, pentru a analiza şi lua o decizie politică referitoare la situaţia vicepremierului Sevil Shhaideh şi a ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb.

Citiți și

Codrin Ștefănescu: Voi propune revocarea lui Tudorel Toader

Paul Stănescu: E o făcătură

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.