Rudel Obreja, 3 ani de închisoare cu executare

Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, a fost condamnat miercuri la trei ani de închisoare în prima instanță, informează B1 TV.

Tribunalul București l-a condamnat pe Rudel Obreja la trei ani de închisoare cu executare în dosarul deschis în urma unei sesizări făcute de omul de afaceri Ovidiu Vântu, care a făcut o sesizare la DNA în care spunea că Rudel Obreja i-ar fi cerut o sumă de bani pentru a interveni la judecător de la ÎCCJ la un dosar pe care Ovidiu Vântu îl avea în instanță.

În urma sesizării, un dosar a fost deschis pe numele lui Rudel Obreja, acesta fiind reținut și arestat preventiv, însă ulterior eliberat.

Dosarul a ajuns în faza de primă sentința, iar decizia definitivă o va lua Curtea de Apel București.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.