Video: Autoritățile din Crimeea încearcă în zadar să demoleze un bloc

Rezidenții din centrul Sevastopolului au fost evacuați după două încercări eșuate ale autorităților locale de a demola prin implozie o clădire cu 16 etaje. În cele din urmă, blocul a rămas înclinat la 70 de grade, spre spaima locuitorilor.

Construcția clădirii a început în 2013. Nu a fost finalizată deoarece nu au fost obținute avizele necesare. Justiția a decis că blocul trebuie demolat, scrie Tass.

Vineri au avut loc două încercări de dărâmare prin implozie. Autoritățile au fost nevoite să închidă multe străzi din centrul orașului port unde se află flota rusă din Marea Neagră. Rezidenții din apropiere au fost evacuați din locuințe.

În clipul postat pe YouTube se aud localnici care râd atunci când văd cum pirotehniștii nu reușesc să dărâme blocul nici după a doua încercare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.